Arama sonuçları: *

1. H

Açıklamada ki sistemi almayı düşünüyorum bakar misiniz

kardeşim 7-8ay sonraya kim öle, kim kala. Bu şartlarda borçla harçla bi şekilde alman lazım.
  2. H

Bu sistemi alıyorum iyi midir? ?

alınır kardeşim, şimdiden hayırlı olsun. Benzer bir sistemi incehesaptan ben topladım. Ekran kartını ileride güncellemeyi planlıyorum. Ram'i 32'ye çak ve soğutucu tak buna. Uygun fiyat için başka yerlere kovalayıp, indirim de bakabilirsin. Ama beklemek ülkede büyük rşisk
  3. H

Çözüldü✓ Vatan Bi̇lgi̇sayardan Pc Almak Güveni̇li̇r Mi̇ ?

alırsın, ama servisin garantisini veremem. HP marka laptop aldım, 2 defa servise gönderdim, ilki garanti kapsamında ölü piksel içindi, gitmişken bakım istedim. Gerisin geri geldi, kapak aç-kapa yapılmış. İkinci sefer ücretli olarak servise göndermek istedim, kasayı dağıttığım için. Göndermez...
  4. H

Sizce nasıl toplam 31k

herkes kazık cart curt demişte sistemin piyasa bilgisinden haberleri yok. 1 ay önce aldım bende benzer özelliklerde, parçalar farklı. 30k'ya gaming gecesinde toplamıştım. Monitör hariç birde. zaten monitörü çıkart 23k-25k falan kasa. Gayet iyi. Güle güle kullan, kimsenin yorumundan dolayı canın...
  5. H

Sizce nasıl toplam 31k

monitör dahil almışsın güzel. Ekran kartı güncel oyunlarda sıkıntı çıkartabilir (8gb olduğu için, 8gb kartların hepsi için) diyorlar. Daha iyisi ile güncellersin ileride. Güle güle kullan.
Top Bottom