Arama sonuçları: *

1. I

Da V4.5 sıfır 6200 aldım iyi fiyat mı

başlığa yazdığım gibi güvendiğim mağaza sahibinden aldım almıcaktım sorun cıkacak diye korkuyordum @Abdullah Hacıgül abi öyle açtığım bi konuya öyle bi yorum yaptı ki maf etti beni bende aldım sıfır kapalı kutu 6200 verdim ho mı olsun go mi olsun düşünmek istemiyorum mecbur kaldım 1646391725...
  2. I

5-6 bin arası apu sistem

deme öyle deme:)
  3. I

5-6 bin arası apu sistem

işlemciler aynı hocam benim attığım linkteki
  4. I

5-6 bin arası apu sistem

bugün alıyoruz ama o sistemle neredeyse aynı hocam tek ssd farkı var bir de marka falan kasa o kadar :)
  5. I

5-6 bin arası apu sistem

görmedin galiba :) arkadaş için arıyoruz ben senin bana yolladığın topladıgın yani sistemi aldım bile :) fotoğraf atarım arkadaşa bakıyoruz şimdi bütçesi kısıtlı ama bulduk galiba ayarlarsak haber edicem:)
  6. I

5-6 bin arası apu sistem

yukarıda attıgım linkteki nasıl peki ben v4.5 buldum 6200 e sıfır magazada adam al sat yapıyo güvenilir biri fakat herkeste sorunlu geldi ya ondan vazgeçtim şimdi garantisi de var sorun çıkacak büyük ihtimal onunla mı uğraşmayım diye vazgeçtim 1646339907 60 fps alıyormuş max ayarlar da ben...
  7. I

5-6 bin arası apu sistem

arkadaşlar bu fiyat arası var mı bildiğiniz valorant vs oynayabileceğimiz apu sistem var mı bildiğiniz? 1646339109 https://dolap.com/urun/msi-antrasit-masaustu-bilgisayar-az-kullanilmis-mbysn55-182541026 şu sistem alınır mı ?
  8. I

Da V4.5 Sistem sorunu çözenler aydınlatabilir mi

tamamdır umarım sorun yaşamam yoksa kargoyla uğraş yoksa :)
  9. I

ben başka birinden alıcam sıfır mağazadan onlar al-sat için almışlar garanti kargoya vericem tamam da benim adıma olmıcak problem olur mu eğer sorun yşarsam sistemde
  10. I

ama her sistem aynı sorun çıkmayabilir dimi şans işi mi birz?
  11. I

fatura var ama satan kişi mağazada sahibi oldugu için onunla göndermem imkansız 1646320803 sorun yaşayan ve çözüme kavuşan arkadaşlar aydınlatabilir mi ?
  12. I

merhaba arkadaşımı şu sistemi alıcaz da 2.el sıfır olarak al sat yapan mağazadan bulduk görüştük her neyse bir kaç problem varmış sanırım bu sistemde o sorunlar neydi ve çözüldü mü aldıgımızda karşılaşmamak veya çözüm bulması için soruyorum da teşekkürler.
  13. I

ryzen 5 5600 g 2.el 6.200 TL alınır mı?

toplama sıfır 7 k civarı geliyor arkadaş açsa telefonu sorucam bi problemi var mı sistemin belki alırız 800 tl kar cebe kalır problem yoksa sistemin
  14. I

galiba o evet 1646313582 arıyorum açmıyor neden satıcağını sorucam arkadaşa acaba al sat için mi almıştır ? bi problem varmı acaba sistemde
  15. I

aynı sistemi toplama olarak aldım 7k yakın tuttu arkadaşım için de toplıcaz fakat şu ilanı gördük kararsız kaldık https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-uygun-fiyatli-sifir-apu-oyuncu-sistemi-1004875510/detay
  16. I

sadece valorant için yayın bilgisayarı

olmadı en kotu toplama sistemi alırım valorant oynıcam nasılsa tek yayında onu da tavsiye ettiniz bi problem olmaz güveniyorum size
  17. I

malesef idare edicem bi süre bu sistemle 1650 alıyorum ozaman 165 hz monitörüm geldi bugün , kulaklık , kamera vs bir tek kasa kaldı onu da alıyorum ileride para geçtiğinde yükseltip devam ederim yavaş yavaş
  18. I

@DerratiX tekrar selam şu 1650 sistemi alıcam sanırım bu akşam çalıştığım için zamanım olmadı almaya fakat sadece ram yükseltebilecem valorant oynıcaktım demiştim hatırlıyorsan yoksa senin şu toplama sistemi mi alayım ne diyorsun 1000 tl fark var sadece o civarlarda işlemci i3 bir şey...
Top Bottom