Arama sonuçları: *

1. kad1RRR

ARC A750 İ312100F BİLGİSAYAR 14500 E ALINIR MI

güzelim çok değil 1 ay önce sıfır 12k'ya sattılar bu sistemi, hatta bir tık daha kalitelisini. monitör 2k ekipmanlar 500 tl anca eder. 13 üstüne zor satarsın. kendi sistemini paylaşmak reklam değil midir?
  2. kad1RRR

ARC A750 İ312100F BİLGİSAYAR 14500 E ALINIR MI

reklam yapma kardeşim.
  3. kad1RRR

Bu sistemi alacağım sizce nasıl?

ben sistemi bedavaya almışım hacı bu fiyatlar ne sistem güzel kasayı değiştirmeye değmez o fiyat farkına ramı 32 yapabilirsin hayırlı olsun.
  4. kad1RRR

1 SAATE VATAN BİLGİSAYARDAN BİLGİSAYAR ALACAM FİYAT PERFORMANS PC ÖNERİRMİSİNİZ

Eli yüzü düzgün bir 5070 sistem 50 olmaz doğru fakat 80 de olmaz, 60-65 civarına mis gibi toplanır. Fiyat olarak 4070tiS bandında konumlanacaktır. Bugün böyle bir cihazı 65 bandına toplarsın.
  5. kad1RRR

1 SAATE VATAN BİLGİSAYARDAN BİLGİSAYAR ALACAM FİYAT PERFORMANS PC ÖNERİRMİSİNİZ

Bu bütçede 5 serisi zor. Minimum 60k ayırmak gerek.
  6. kad1RRR

Sizce bu sistem parasını hak ediyor mu alınır mı ?

32'yi geçmez diye düşünüyorum. 7-8 civarı bir fark olur max.
  7. kad1RRR

Performans farkı %40 civarı, fiyat farkı %10 civarı. Paranızın hakkını sonuna kadar almak isterseniz biraz beklemekte fayda var.
  8. kad1RRR

Yani minimum R5 9600 gerekir tahminimce. Çok daha uzun ömürlü bir cihaz olur. Tahminim 55-57 bandına çözülür, 16 ram 1 tb ssd halinde.
  9. kad1RRR

Fiyat uygun değil, bir hazır sistem avantajı yok. Aceleniz yoksa 5070'i bekleyin.
  10. kad1RRR

Incehesaptan aldığım hazır sistem sepette kendine kendine değişti lütfen yardım

önemli bir şey değil o sadece bir başlık
  11. kad1RRR

Ryzen 5 7500f / ddr5 / rx7700xt sistem alınır mı?

Evet bu modeli girişin girişi, tercih etmem asla. Orta-üst seviye modellerle min 7-8C fark eder bu da uzun vadede ömrün kısalması demek. MSI Mag Forge M120A, görüyorsundur umarım özelleştirme kısmında 🙂 1734716977 KC 3000 1 TB modeli değil.
  12. kad1RRR

Ryzen 5 7500f / ddr5 / rx7700xt sistem alınır mı?

Kasa MSI mag, ssd kingston nv3 yapılıp 30k geçmezse alınabilir gibi. Ekran kartı uzun vadede epey soru işareti.
  13. kad1RRR

HANGİ HAZIR SİSTEM ALINMALI?

İkisi de birbirine denk sistemler iade etmelik bir duruma gerek yok.
  14. kad1RRR

19.999₺ hazır sistem

Alınır, bu bütçede pek indirim olmaz, olsa da parçalar dandik olur bu kasaya göre yine 20'ye gelir.
  15. kad1RRR

20000 TL Hazır Sistem Önerisi

Alınır, beklemeye ve telaşa değmez.
  16. kad1RRR

Bilgisayarımı ne kadara satabilirim?

Tabii ki uğraştırır fakat biraz da şans işi, bu tarz bi kasa isteyen insan bulmak zor.
  17. kad1RRR

Ekran kartı parasına sistemi vermişsin, sıfır aldığın fiyatın altına gitmezdi bu sistem. 24 saat içinde 30'a satardım bu kasayı, biraz sizin kabiliyetsizliğiniz olmuş bu durum.
  18. kad1RRR

Yanlışın var dostum, işlemci + ekran kartı 25 gider zaten ikinci elde. Özellikler neydi?
  19. kad1RRR

40'ın altına düşmezdim ben olsam parçalar epey kaliteli.
  20. kad1RRR

Bu haliyle sıfırı 50k civarı şuan. 38-40'dan rahat rahat gitmesi lazım.
Top Bottom