Arama sonuçları: *

1. K

RX 7700 XT / RYZEN 5 5500 Sistem alınır mı?

Cok fazla mesaj var okumadim ama r5 5600 den asagisini alma upgrade yap kullanicisi olarak söylüyorum
  2. K

Bu PC alınır mı ? (özellikle kasa ve psu)

Eğer düzgün bir PSU alirsan aynı zamanda evdeki buzdolabı kombi fırın gibi aletlere de elektrik verebilirsin
  3. K

Nova Apu Vs Crystal 5A Apu Sistem

Hocam apu almayın oyun oynuyorsunuz harici ekran kartlı bir sistem alsanız daha mutlu eder sizi
  4. K

Bilgisayardaki Parçalar Birbiriyle Uyumlu Mu?

X serisi güzel secim
  5. K

Bu iki monitörden hangisi alınmalı sizce

Adam ghosting dedi olay burada biter booster gibi markalar sıkıntı forum da çok sıkıntı yaşayan var ben o yüzden LG dedim indirimdeyse alınır ne bir ghosting ne de ölü pixel var herkes ucuz diye gameboster atıyor ucuza kaçmayın hocam sonradan pişman olursunuz
  6. K

Bu iki monitörden hangisi alınmalı sizce

Hocam gameboster le odysey pek karşılaştırılamaz yani LG alın derim ben kendim kullanıyorum yeni aldım oneririm
  7. K

15/18k hazır sistem önerisi

Tahmin edemiyoruz o konuyu bundan 2 sene önce ne olacağını bilmiyorduk gelecekte de her an yeni sürprizler olabilir
  8. K

15/18k hazır sistem önerisi

Guzel sistem olur l
  9. K

Monitör ve sistem uyumu nasıl?

Ben fiyat konusuna hakim değilim ama sevdim sistemi darboğaz sorunu felan vereceğini de sanmıyorum R5 5600 kullanıcı si olarak evet güzel görünüyor sistemde ama yinede sistem bileşen uyumunu sorunuz kullanan arkadaşlar illaki vardır
  10. K

Monitör ve sistem uyumu nasıl?

Monitör 1080 p zaten uyum normal olur 280hz felan ilk defa gördüm 144 kullanıyorum da güzel güzel ben sevdim monitörü
  11. K

RX 6600 + R5 5600 vs RTX 3060 12 GB + i3 13100f

Aynı sistem bende var iş yapar fakat rx6600 i yukseltsen daha hayırlı olabilir bütçe varsa ama yine her oyunu oynatır ben rdr2 last of us da felan denedim yüksek ayarlarda fena olmuyor
  12. K

4060tilı sistemmi RX 7700 XT GAMING OC Edition mu

İntelci ve Nvidiacı olarak gittim R5 5600 ve rx6600 aldım kullaniyorum abi kimse kotulemesin cortlamış rx580 leri kullanıp kotuleyenlere inat ben hiçbir sorun yaşamadım AMD de bu işi yapıyor kullanmadan bilinemez ben bundan sonra rtx serisine gecmezsem rxden devam edeceğim 1705257487 16gb lik...
  13. K

Çözüldü✓ Tebilon Hazır sistem

Tamam onaylandı yazan yerde yakında kargoya verildi yazacak sadece sabırla beklemek lazım
  14. K

Siparişlerim sayfasına gir aşağı kaydır bulamazsan SS at 1699464699 Tamam İşte onaylandı yazan yer yakında kargoya verildi olacak orası guncellenir :) orayı takip et sen yarın veya diğer gün ya hazırlanıyor yazar yada kargoya verildi yazar işte o zaman yurtiçinde göreceksin ama tebilon üzerinde...
  15. K

Telefondan tebilona gir siparislerim ekranına tıkla aşağıda sipariş durumu diyor tıkla ona 1699464353 Sipariş detayları yana yazıya tıkla orda yaziyor
  16. K

Senin ürünün daha hazırlanıyor olarak görülüyor kargoya verildi yaziyormu
  17. K

Yukarıda yazdım ya sen yurtiçi kargo uygulamasına üye olunca TC ni veriyorsun vs direkt düşüyor uygulama üzerine
  18. K

Tamam muhtemel 2 gün içinde kargoya verirler benimki 3 günde kargoya verildi ama o gece çok yoğunluk vardı
  19. K

Birde tebilon yurticiyle çalışıyor heralde yaninen azindan benim bölgemde öyle yurtiçi uygulamasını indirdim sabah uygulama üzerine hemen düştü kargolarım 1699460617 Web site üstünden sipariş durumuna bak onaylandı mi yazıyor kargoya verildi mi kargoya verildi yazıyorsa benim aşağıda...
  20. K

Pazar gecesi satın aldım şuan kargoda bide yoğunluk vardı
Top Bottom