Arama sonuçları: *

1. K

Shark 7A-RTX SUPER 1 Saate Alıcam Bir Sorun Yok İse

fiyatıda çok iyi ama gereksiz
  2. K

hocam ben şahsen kasım indirimi felan çok kolpa buluyorum girerse bile sana bana kalmaz diye düşünüyorum ama ne kadar indirime girecekki al kafan rahatlasın bence 1730665449 44 e aldım 48lik ne ekledin ki :D
  3. K

fiyat ne kanka senin sipariş verdim şuanda ben
  4. K

Bu şekile özelleştirdim bir arkadaş ile sizce bir eksiği gediği varmıdır
  5. K

Çözüldü✓ Shark7-A sıkıntı yoksa 2 saate alcam!!

link açılmıyor sistemmi kaldırıldı ?
  6. K

Hangi Sistem Daha Mantıklı ? Acil Yardım Sistemi Anlık Alıcam

Vog Gaming Var AMD Ryzen 5 7600 3.80 Ghz 6 Çekirdek 38MB AM5 5nm İşlemci (MPK) MSI PRO B650M-B 6800mhz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart +0.00 Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV532G600C30K) Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Kingston 1TB...
  7. K

BÜTÇE ARTTI ANLIK 40K EN İYİ SİSTEM ARIYORUM

vog alınır mı? sıvı soğutma felan sistemde değişmem gereken başka bir yer varmı amd pişman olurmuyum diye çok düşünüyorum ?
  8. K

dostlar önerilerinizi bekliyorum.. 1730653228 hocam dediğin sistem çok hoşuma gitti ama nvdia dediğin gibi çıkarmı bu kara cumada felan bekliyeyimmi yoksa direkt bunu alayımmı ?
  9. K

nasıl yani anlamadım
  10. K

indirimleri beklememi öneriyorsunuz ne yapsam kestiremedim ama indirimlerde öyle ahamlı şahamlı olacağını sanmıyorum 1730650910 arkadaş şöyle bir sistem attı bana https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/ ne diyorsun ?
  11. K

link varsa atabilirmisiniz önerdiğiniz şeylerin
  12. K

tam istediğim gibi değil 16 gb bir sistem istemiyorum en az 32 olması lazsım rtx 4070de yani bilmiyorum gereksiz pahalı geliyor bu sistem
  13. K

önerilerinizi bekliyorum genel anlamda unity prmiere pro , obsdir yayındır videodur vs. yapıcam oyun olarak vs diğer uygulamaları kullanıcam ramin yüksek olması lazım programlar arası geçişde sıkıntısız olması lazım işlemci ve ekran kartını bilemiyorum: çok üstün bir bilgim malesef yok...
  14. K

24.717 ALMAK MANTIK LIMI?

mantıklımı _?
  15. K

24.717 ALMAK MANTIK LIMI?

Sistemi Almak mantıklım - İnidirim bekleyince çok fark edeceğini sanmıyorum 32 gb seçenği yok tükenmiş 64gbda 28 küsür denk geliyor yardımcı olabilirmisiniz. kablosuz mouse ve kalvye pad önerir misiniz? çok uçuk olmasın monitörde çok abartıya gerek yok 4 bin bandında olsa yeterli 1730643870 ?
  16. K

25.000 TL HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

32 gb halletim seçeneklerded varmış 26 ya geldi birde arkadaş sistemi mantıklımı ? vatanda olan ?
  17. K

32 olsa alıcamda direkt 64 gb koymuşlar çok alt alta dosya açacağım zaman 64 bana baya işime yarar gibi geliyor gereksizlik konusunu hiç bilmiyorum valla bende
  18. K

ram konusuna ne diyorsun acaba 64 gb yapmak mantıklımı ?
  19. K

peki monitör kara cuma ile felan düşebilirmi birde bu kasa temizlemek için ne alabilirim genel anlamda bilgisayarı temizliğini yapmak için 1730638137 64 gb ram yapsam çok pahalıyamı kaçar sistemde sizce ?
  20. K

alıyorum kanka o zaman uygun fiyatlı monitör pad mouse klavyeönerin varmı çokda iyi olmasına gerek yok hepsi benim için aynı işlevi görücek ama kablosuz istiyorum.
Top Bottom