Arama sonuçları: *

1. L

İtopya ayıplı ürün arkasında durmuyor

Akşam işlemcimi alıp pentaya göndermek için tekrar airport itopyaya gittim mağaza müdür olan arkadaş sağolsun değiştirdi işlemciyi şuan sorunum çözüldü, tabi bu sorunun çözülme sebebi şikayet var a yazmam mı yoksa önceki gün 2 saat süren tartışmamız mı oldu bilmiyorum. Sonuç olarak şimdilik...
  2. L

Şikayet var a yazınca 45 günlük süreleri 30 a düştü. Pentayı aradım ortalama 3-5 gün max 20 güne sonuçlanır dedi bakalım bu seferde pentadan mağdur olmayız inşallah
  3. L

Dediğiniz gibi yapacak bişi yok sanırım penta teknolojiyle iletişime geçip işlemciyi kendim göndericem. İtopya çalışanlarının savunması hazır sistem pclerde iade yokmuş ve sorun çıkarsa kendilerinin hiç bir sorumluluğu yokmuş. Bu konuyu görücek arkadaşların bu durumu göz önüne alarak alışveriş...
  4. L

Merhabalar videosundaki hazır sistemi aldık ve gelen sistemdeki işlemci bozuk çıktı 100 dereceleri görüyor. Belki normaldir diye yine itopya dan cooler master hyper 212 led turbo soğutucu aldım ama hiç fayda etmedi sonrasında itopya airport avm mağazına kasayı götürüp bıraktım. 6 gün sonra...
Top Bottom