Arama sonuçları: *

1. mamusk

Pc tavsiyesi (4500-5500)

Bence indirim kovala sürekli takipte kal, güzel 1650li bi sistem düşerebilirsin. bide almıyacaksan bile yinede bi ikinci ele göz atmanı öneririm.
  2. mamusk

Bu sistem alınır mı?

Adı için bile alınır diyeceğim de taa fanboyluğu yapmak istemiyorum, bence sistem güzel bu fiyata daha iyisi varmı bilmiyorum r5 3600 1660 super güzel ikili, bi tek psu çok iyi değil ama onun da sıkıntı olucağını sanmıyorum.
  3. mamusk

Acayip Ucuza Hazır Sistem veya Toplama Sistem Alma

Her kasa açtığımda aptığım aktivite edit; yapmayın adam gibi kumarınızı oynayın ters tepiyor.
  4. mamusk

GameGaraj 23 Nisan Kampanyası

Sadece 6 ürün mü var? Bu arada 1200 af sistem alınabilir.
  5. mamusk

Pqueen gamer alınır mı??

Kasa iyi olmasada kötü değil.
  6. mamusk

Pqueen gamer alınır mı??

Alınabilir renderla işiniz yoksa 3700x yerine 5600x seçmenizi öneririm hemde paranız cebinizde kalır.
  7. mamusk

Flexy Silver İnce Hesap

yok dostum 16 gb ram var.
  8. mamusk

Flexy Silver İnce Hesap

eğer alıcaksan onun yerine bunlardan birini öneririm: https://www.itopya.com/wtcn-super-amd-ryzen-5-3600-gigabyte-geforce-gtx-1660-super-oc-6gb-16gb-ddr4-480gb-ssd-geforce-espor-pc/...
  9. mamusk

Wtcn super alınır mı ?

yani çok acelen varsa alabilirsin, pek de alternatif kalmadı bu günlerde.pahalı ama ucuzu da yok.
  10. mamusk

10.000 e rtx 3060 sistem

r5 3600 darboğaz yapıcaktır bütçeniz varsa 5600x seçerseniz daha iyi olucaktır.
  11. mamusk

İtopya'ya girebilen var mı

aynen öyle hiçbir site yok.
  12. mamusk

GameGaraj i3 10100F + RX 5500 XT sistem 4600 ₺ fiyata alınır mı?

Anakartı değiştirebiliyosanız değiştirmenizi tavsiye ederim,zira anakartınızda m2 ssd desteği yok
Top Bottom