Arama sonuçları: *

1. marilyn

İzoly rtx4090 sistem 401.776 tl

Bende trendyolda bu şekilde sistem çıkarcam ismide traktor olacak enayi çok malum bizde avlayak
  2. marilyn

Arkadaşım Bu Sistemi Almış H.O G.O?

İyi geçirmişler
  3. marilyn

amd gerçekten üzermi?

2 yıl 570 kullandım 3-4 kez wm anca çökmüştür işlemci olarak çok memnunum r3 1200af kullanıyorum hala bir sorununu görmedim çok serin çalışıyor stok soğutucu ile zamanında sırf amd kısa ömürlü intel alın diyen enayi fanboylara inat almıştım iyikide almışım pişman değilim işlemci konusunda ekran...
  4. marilyn

Babaya pc aldırma yöntemi

paranı biriktir biriktirebildiğin kadar babana bu bilgisayar konusunda ciddi olduğunu göster işe falan gir bir şeyler alıp sat zaten eksik ise baban yardımcı oluyor ben evdeki kullanmadığımız fazlalık eşyaları satıp başka şeyler alıp onları satmıştım en sonunda 1-2k eksik kalmıştı babam üstünü...
  5. marilyn

Yeni alınmış sistemde performans sıkıntıları

ekran kartı normal işlemci normal değil işlemci çok ısınıyor ghz düşürüyor ekran kartını besleyemiyor tahminimce işlemciye soğutma almanız yeterli
  6. marilyn

Yeni alınmış sistemde performans sıkıntıları

sistem parçalarını söyleyebilirmisin tahminimce soğutma tarafında sıkıntın var 3600-5600 gibi işlemcilere stok soğutucu yetmiyor kule tipi alarak keyfine bakabilirsin
  7. marilyn

Sistem güzel mi

biliyorum kara borsacılık deniyor 1650 13k falan etmez başka hazır sistem bak yada işlemci vs 0 al ekran kartını 2. elden ucuza bul
  8. marilyn

Sistem güzel mi

haketmez 8k ya daha temiz sistem toplanır
  9. marilyn

VATANDAN BEKLENMEDİK HAREKET

sistem güzelde psu markası vs yazmamışlar
  10. marilyn

Yeni Sisteme STOK İSTİYORUZ LÜTFEN

neden bu kadar çok kışkırtıcı bir hitapla yazıyorsunuz ? stoklar yenilenicek bildirimi yapıldı umarım alabilirsin dostum
  11. marilyn

1050 ti hazır sistem vs 1650 hazır sistem

monitörü 2. elden bakın 800 TL'ye 144 hz monitör satan ilanlar var arkadaşım aldı memnun şu an 1616834582 rem rem
  12. marilyn

2 sistemden hangisi alınır ?

pqueen olanı al alıcaksan hatta işlemciyi sana kalmış aralarında aman aman fark yok 5600x e indirip başka eklemeler yapabilirsin işlemciye soğutucu gibi edit psu da yüksek olsa fena olmaz
  13. marilyn

İzoly Legend sistem alınır mı

çöp ne marka arm kullandıkları belli değil uyduruk bir anakart markası vardır turbox falan anakart üretiyor önermem psu ne marka sertifikalımı belli değil
  14. marilyn

Vatan Bilgisayar bu sistemler nasıl? R3 3100+ 1650S VS İ3 10100F+ GTX 1650S

ah şu vatan sevdası... kaç kişi saçma sistemler alıyor
  15. marilyn

Vatan Bilgisayar bu sistemler nasıl? R3 3100+ 1650S VS İ3 10100F+ GTX 1650S

ileride oc yada upgrade yapacağını düşünmüyorum 10100f sistem daha iyi olur
  16. marilyn

10400f + rx 5600 xt alınır mı?

bi tek ekran kartı stokları sıkıntı
  17. marilyn

10400f + rx 5600 xt alınır mı?

gaming gecesi kovalar ise mümkün