Arama sonuçları: *

1. memotellica

AQUARIUS 5AN-X ALDIM(GELDİ)

hdd hocam kasanın yan tarafını açmadım belki orada olabilir
  2. memotellica

10480tl ye değermi ?

ssd dışarıdan alıcaksın hocam galiba,eğer almayacaksan yazık olur bu sisteme 2tb harddiski değiştir eğer elinde yoksa ya da almayacaksan
  3. memotellica

Sistem elimize ulaşınca napmalıyız.

sizce bios güncellenmeli mi windowsu kurmadan,ekrana görüntü falan gelmiyor diye konu açmışlar o yüzden korktum hiç yapmadığım için,flashback özelliği de yok anakartta
  4. memotellica

Game Garaj

hocam dün sipariş verdim bugün kargoya verilmiş
  5. memotellica

Hocam daha bugün aldım işleniyor kısmında daha geldikten sonra cevaplandirayim hepsini 1591296309 Hocam dikkat etmemissiniz 2060 super değil seçtiğiniz kart bide ramlar 3000mhz
  6. memotellica

kusura bakmayın hocam bu kadar paraya kumar oynatamam ben
  7. memotellica

Hocam belirttim zaten ama arkadaş okumamış galiba f/p olarak 5700xt çok güçlü bir kart ama gözümde büyüyor
  8. memotellica

5700xt yada 5700 kullanan çok arkadaşım var warzonede kaç kere crash yediler,amd Forumunda da nvidia fan boyları açıyordur hocam o kadar konuyu haklısınız ne diyim
  9. memotellica

hocam 500 beygirlik arada stop eden arabayı 430beygirlik hiç durmayan arabaya tercih etmem ben, kaç arkadaşım bilgisayarı kırma noktasına geldi ben almiyim hocam
  10. memotellica

Şu ana kadar açtığım her konuda yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim itopyadan 7 gün önce verdiğim iptal talebi kavga dövüş bağırış çağırış derken bugün iade edildi Allah bidaha düşürmesin orada aldığım sistemi özelleştirip tekrar alacaktım ama bu tavırlarından dolayı almamaya karar...
  11. memotellica

6500 TL - Alabileceğim en iyi sistem hangisi?

kankam oyunun ortasında black screen yiyip rage geçiren o kadar arkadaşım var ki AMD kullanıp o hatalar insanın ömründen ömür alıyor,saf performansı kullanamadıktan sonra bir işe yaramıyor 500beygir araban var ama arada stop ediyor, diğerini alırsan 430beygir ama sen durdurmadıkça durmuyor,zaten...
  12. memotellica

6500 TL - Alabileceğim en iyi sistem hangisi?

Hocam çok pardon acaba düzeldiğine dair olan yazıyı atabilir misiniz ben bulamadım da AMD forumuna giriyorum her gün,50 tane konu açılıyor hatalara dair saf performans olarak f/p olarak AMD kartları çok iyi bir seçenek ama bu paralara kumar oynatıyoruz resmen.
  13. memotellica

Superior Gold vs Aquarius 5AN-X

https://www.incehesap.com/superior-gold-webtekno-gaming-pc-fiyati-44977/ https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5an-x/ Arkadaşlar ikisininde kasa içeriği ve fiyatı aynı Ryzen5 3600x,B450M-Dragon,Dual Channel 8GB 3200Mhz Ram,2060S Aquarius kasasında Inno3D 2060S var,Superiorda Asus DUAL EVO...
  14. memotellica

7000 TL değer mi ?

Hocam mevzu fps değil zaten RX5700 XT, 2070S'e denk ama kart stabil çalışmadıktan sonra o kadar fpsnin kimseye yararı olmadığını düşünüyorum bu paralara kumar oynatıyoruz resmen f/p çok mantıklı olur ama,oyunun ortasında crash yiyince Black screen alınca performansın manası olmuyor sonuçta oyun...
  15. memotellica

7000 TL değer mi ?

Önerim ise Aquarius-5anx üzerinde özelleştirme yapıp almandır,ssdyi bx500 240gb yap,3600x'e güncelle, ramlari 3200mhz crucial yap,anakarti b450m dragon yap keyfine bak 1591140431 hocam çok özür diliyorum çözüldüğünü nerede gördünüz sadece adrenaline güncelleme geliyor ama amdnin forumuna...
  16. memotellica

7000 TL değer mi ?

2060s alacak paranız var ise 5700XT'li sistemlere bulaşmayın derim hocam oyunun ortasında her gün crash yiyip rage geçiren arkadaşlarım var yüzde 7 daha fazla performans için bunları çekmeye değmez
  17. memotellica

Superior Gold alınır mı

hocam sonuçta kaç watt kullanırsa sistem o kadar gücü vericek psu,ben ilerde upgrade edersem diye 700wattlık güç kaynağı aldım 600wattda işinizi görecektir.
  18. memotellica

Superior Gold alınır mı

Aquarius-5anx ile dual channel 3200mhz ram yapıp 3600x,ssdyi 240gb bx500 yaparsaniz 7200tl oluyor anakart asus dragon bulk 4133mhz(oc) asus dual ile belirttiğim sistemdeki inno3d veya palit 2060sler arasında hiçbir fark olmayacaktır rog strix ya da tuf serisi değil asusun girişi soğutmalı modeli
Top Bottom