Arama sonuçları: *

1. M

Gençer gaming güvenilir mi?

sakın oradan alışveriş yapma 1 aya anca gelir
  2. M

Bu sistemi almak mantıklı mı?

önümüzdeki aya kim öle kim kala fiyatlar ne olur:)
  3. M

Çözüldü✓ GencerGaming Velius pc yi aldım h.o gg?

tamamdır hepinize teşekkürler
  4. M

valla cocuklar dereceden falan anlamaz nasıl yapalım idare etmezmi :D çoğunlukla valorant oynuyorlar
  5. M

kimisi yeter diyor kimisi yetmez diyor kararsız kalıyorum aynı işlemci bendede var ben kule tipi almıştım fakat şuanda çok ısınma yapmazsa daha fazla para harcatmak istemiyorum adama hemde uğraşmış olacak
  6. M

stok fanında sorun yaratır mı?
  7. M

peki bu 650w psu yeterli olacakmı marka harici yetermi yani 650w
  8. M

evet kral tanıdık diye alacakmış acıdım valla 24k ya rtx 3050
  9. M

ben yardımcı olmasaydım r5 5500 rtx 3050 2.el sistemi 24.000 tl ye alıcaklardı birde tanıdık diye alacaklardı iyiki bana haber vermişler :D çocuklar babasının başının etini yediği için oda beni sıkıştırınca hızlıca bunu aldırdım
  10. M

çocukların işini rahatca görür diye düşünüyorum fps drop yermi bu sistem 1080p de valo lol csgo vb oyunlarda
  11. M

açmıştım,başka alternatif varmı?
  12. M

yazan fiyattan biraz pahalı olabilir evet ama dediğim gibi indirim kovalayak zaman yoktu ve 2 tane almamız gerektiği için hazır sistemlerden bunu bulabildim
  13. M

https://www.gencergaming.com/velius aciliyetten bugün almamız gerekiyordu 2 adet ayrı ayrı akrabaların çocukları için aldık daha iyisini bulamadım fikirleriniz nelerdir?(amd alsaydın demeyiniz)
  14. M

gaming gen bu sistem alınır mı?

alacağım kişiye hayli hayli yeterli olacaktır 3060 ti 3070 de ekran kartı amd düşnmüyorum malesef ama i5 12400f 3060ti 3070 li olabilir
  15. M

dün birtane vardı 19.000 TL'ye 22 küsüre yükselmiş
  16. M

https://www.gaming.gen.tr/urun/142277/carnage-3060ti-amd-ryzen-5-5600-mpk-msi-geforce-rtx-3060-ti-ventus-2x-8gd6x-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ işlemci r5 5600 mpk mpk modellerinde kutu ve stok fan çıkmıyormuş sanırım asıl sorum mpk lı olan işlemciyi alıp direk 1 tanede kule...
  17. M

Itopya Rtx 3060 Ryzen 5 5600 13799!

bendede itopyadan alınma rtx 3060 ti var gigabyte 3 fanlı modeli hiç memnun değillim coil whine da var
  18. M

🔥🔥 VATAN GAMETALK 3 🔥🔥 ( İNDİRİM BİTTİ )

vpn muhabbetini keşke 1 dakika önce deneseydim be tam ödemeye geçtim komple kapandı sistem
Top Bottom