Arama sonuçları: *

1. N

bu hazır sistemdeki parçalar iyi midir

yok monitörler zaten ekran kartına bağlanıyor usbden değil :D hiçbişey olmaz
  2. N

asus ex serisi de üst seviye internet kafelere yönelik yapılmış bi anakart. icafe desteğiyle falan geliyor o da çöp. keşke almadan bi sorsaydın bize. neyse olmuş artık. çok üzmez seni merak etme. güle güle kullan hayırlı olsun.
  3. N

ya asus prime serisine kötü demek kötü anakartlara ayıp olur. çöp resmen
  4. N

anakart çöpün çöpü mutlaka değiştir. 90 bin tl fiyata çıkmışsın asus prime serisi anakart koymuşsun. kasa biraz fazla pahalı ve gereksiz. eğer ben sevdim param da var diyosan saygım sonsuz. 1726087570 @EsdeathSama arkadaşa katılıyorum bi b650 tomahawk yakışır bu sisteme.
  5. N

185.350TL - 198.100TL Bütçeli Hazır Sistem Arayanlar İçin 4 Sistem

110 bin tl civarına toplanabilecek sistemleri 180'e toplamışsın gibi geldi.
  6. N

80k bütçe ile 7800x3d hazır sistem

https://www.gaming.gen.tr/urun/384379/vulcan-4080super-amd-ryzen-7-7800x3d-galax-geforce-rtx-4080-super-sg-1-click-oc-16gb-16gb-ram-1-tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-star-wars-outlaws-hediyeli/ linkteki sistemin ramini + soğutucusunu yükseltin. eğer bütçeniz kurtarırsa anakartıda pro art olanı...
  7. N

4080super ekran kartlı hazır sistem

anakart çöp haberin olsun. 7800x3d için hiç uygun değil.undervoltage kilitli anakartın bütün önemli ayarları kilitli. eğer fazla kurcalamam bios umrumda değil undervoltage falan yapmam diyosan gayet uygun fiyat ama 7800x3d gerçekten tuning isteyen bir işlemci onu da söyliyim.
  8. N

Bu hazır sistem nasıl.

tam olarak @ProCoup arkadaşımızın attığı sistemin 32 gb rame ve peerless assasin soğutucu ile değiştirilmiş halini önerecektim. ben aynısından sipariş ettim gelmesini bekliyorum. çok güzel oldu bence sistem sana da tavsiye ederim eğer 77ye çıkabileceksen. ki insan her zaman bilgisayar alamıyor...
  9. N

Bu hazır sistem nasıl.

bütçe 77k ya çıkabilir mi ?
  10. N

Arkadaşlar sizce itopya çok mu ucuz

kazık olanı kazık olanla kıyaslarsan fiyatlar nerdeyse aynı çıkıyor zaten. türkiyede firmalar azcık isim yapınca hemen biz bu işin artık en üst seviyesiyiz herkes ismimizi biliyor bize güveniyor o yüzden fiyatları çakalım kafasına giriyor. buna şöyle bir örnek verebilirim. adam normalde 30 bine...
  11. N

50-60K arasında hazır sistem önerisi

tamam güzel hoş ta. adam sistem önerisi istiyor kendi seçmek istese zaten kendi seçer niye önerir misiniz desin.
  12. N

Arkadaşlar sizce itopya çok mu ucuz

itopya bence şu an en kazık site. başka bi siteden 77bine topladığım bilgisayarı itopyada 100 bine falan anca alabiliyorum. şu anda itopyadan çöp bile almazdım ben olsam.
  13. N

50-60K arasında hazır sistem önerisi

bu 60 bin lira bütçesi olan adama 30 bin liralık hazır sistem atıp isteğine göre güncelle diyenlerin kafasını hala çözemedim
  14. N

7900GRE VS 4070 SUPER

7900 gre ama bence ne yap et bişeylerden kıs 7900grenin yanına 7800x3d koymaya çalış.
  15. N

gainward 4070 super sistem alınır mı

kart öyle bi yanıyo ki 1930 rpm çevirmiş fanlar yine de soğutamamış. dandik zotac bile 1200 rp çevirmiş 67 derece tutmuş kartı. 1900 rpmin getireceği davul sesi kulaklarınızı şenlendirecek.
  16. N

gainward 4070 super sistem alınır mı

gainward ortalama bi kart ama bu sırada gainward yanıyo dimi :D . sizin araştırmadan öğrenmeden yaptığınız yorumların doğrusunu söylediğim zaman ben egoist oluyorum keşke sizin gibi insanları yanlış yönlendirenler olmasa. piyasadaki en kötü 4070 superi yapan firma gainward. kart resmen yanıyo...
Geri