Arama sonuçları: *

1. O

Bu sistem bu haliyle alınır mı

Kasa kötü ramlarda dual channel olsa daha iyi olur
  2. O

Kankalar yok mu şöyle 4060ti 16gb

Arkadaş düz öneri istemiş sanamı kalıyor oyuncu olup olmadığı öneriyorsan öner önermiyorsan önerme
  3. O

İtopya Msi Rtx 4060 sistem 18 bin tl

PSU kötü işlemci de haketmiyor bence 1 2 k daha ekliyip daha güzel bir sistem alabilirsiniz 1727563069 PSU kötü işlemci de haketmiyor bence 1 2 k daha ekliyip daha güzel bir sistem alabilirsiniz
  4. O

ITOPYA hazır sistem almayı düşünüyorum 40.000 TL bütçeyle sizce bu sistem nasıl

Valla bende zotac 9500 GT den geçtim çok iyi yakladık Abdullah abi sağolsun
  5. O

ITOPYA hazır sistem almayı düşünüyorum 40.000 TL bütçeyle sizce bu sistem nasıl

Ne kadar artmış be benzer sistemi 2023 un sonunda 20 k ya almıştım
  6. O

İnce hesaptan bu 4060 ekran kartlı sistemi aldım.

Genelde gaming gecesi sistemleri hemen 1 dk içinde tukenmiyor 1723826745 Taksit olduğundan dolayı belki taksit taksit gerisi yaptırabilir eyer öyle olmazsa sıkıntısız alırsın
  7. O

İnce hesaptan bu 4060 ekran kartlı sistemi aldım.

İncehesapda bu gece 24 k bantlarında ryzen 5 8400f parçaları daha iyi olan bir sistem gelicek bunu iptal verip onu almanı tevsiye ederim 1723826077 Hemde o sistem DDR 5 olucak 1723826114 Kasa tırt ama onun
  8. O

İtopya kasa değiştirilebilir mi

Kanalların çıkardığı sistemlerden almanız sizin adınıza daha iyi olur direk giderseniz kampanya yokken itopyanın fiyatları uçuk oluyor
  9. O

bir şey değil kazıklanmanızı istemem bazı sistemlerin fiyatı yüksek oluyor hangi sistemi almayı düşünüyorsunuz
  10. O

Evet şubelerinde özelleştirme yapabiliyorsunuz diye biliyorum öbür arkadaş yanlış anlamış heralde söylediğinizi
  11. O

itopyadan aldığım hazır sistem kaç günde elime ulaşır?

Ekran kartı dışındaki bütün parçalar takılı olarak geliyor sadece kırılmasın diye ekran kartını kendi paketinde gönderiyorlar açıp sen takıp güç kablolarını bağlıyorsun ayrıca genelde Windows 10 pro deneme sürümü ile gönderiyorlar 1706437733 Sen sonra etkinleştirebilirsin kendin
  12. O

itopyadan aldığım hazır sistem kaç günde elime ulaşır?

Eyer böyle kampanyadan falan aldıysan özellikle geç gönderiyorlar benim kasanın ulaşması 10 gün ile 2 hafta arasında sürmüştü eyer montaj ise genelde bu sürede gönderiyorlar 1706436722 Ama kargoya verildikten sonra aynı gün veya ertesi gün getiriyorlar
  13. O

i5 1240f + 4060ti 25k alınır mı? ?

Ben YouTube kanallarının çıkardığı sistemleri almanı tavsiye ederim eyer şanslıysanız alabiliyorsunuz ben geçen Abdullah abinin çıkardığı sistemi aldım mesela
Top Bottom