Arama sonuçları: *

1. O

İtopya ve Vatan Hazır Sistem Önerileri

Arkadaşın attığı vatan sistem gayet iyi
  2. O

Çözüldü✓ 8500 Tl'ye Bu Pc alınır mı??

yeter ben 5500xt 4gb kullanırken çok az darboğaz yiyordum 1060 la yemez bence
  3. O

HAQQUS VS OPTİMUS 5a

Psu yetmez bence bu sisteme
  4. O

Attığım sistem alınır mı?

Kime göre neye göre yeterli w10 kurunca zaten 500gb olmuyor SSD sonra GTA yüklese 100zaten gitti valorant bile şuan 50-60gb yer kaplıyor neden bahsediyorsub
  5. O

DDR 4 olması sorun çıkarmaz niye çıkarsın ddr5 olursa daha iyi olur tabii ki ama ddr4 gayet yeterli ve iyi
  6. O

İyi bence fiyatı ama bütçe varsa ayrı olarak veya siteden yükselt sen bilirsin SSD yi güclendir bu devirde 500gb yetmez Zaten işlemci ekran kartını rahat besler ben beğendim kasa psu da çok iyi 1727120776 Aga site güvenilir yamuk felan olmaz rahat ol
  7. O

İzoly'ye birisi dur demeli!

şaşırmadım valla her şey beklenir biz milleti uyardıkça turbox izoly den millet almaya devam ediyor ve böyle fiyat yazabiliyorlar
  8. O

bu fiyata bunlar alınır mı?

anakartı b450 yap ssd yide patriot burst yapabilirsin
  9. O

Ventus Bronze Athlon 3000G sistem alınır mı?

alınmaz tek tek farklı sitelerden i3 10100f ve rx560 lı sistem toplarsın 3k ya kasa dahil değil ama kasada 300 tl ye alsan 3300 e gelir kat kat performanslı Olur bu pc den
  10. O

PC Hocası GG2 Hazır Sistem Alınır mı? İleriye Dönük Mü ? 3799TL

Merhaba kardeşim,bildiğim kadarıyla a320 ile oc yapılmıyor yani sistem ileriye dönük değil güçlendiremezsin
Top Bottom