Arama sonuçları: *

1. pejura

Sorunlu G4 yardım !!!

Ben sistemi satın aldığımda test parası vermedim, sanırım siz ek olarak bu parayı verdiniz? Böyle bir durum varsa, test için ödemenizin iadesini talep edebilirsiniz. En doğal hakkınız.
  2. pejura

Sorunlu G4 yardım !!!

Aslında firma ile alakalı da değil. Sonuç itibari ile firma bu ürünlerin üretimini yapan bir kurum değil. Donanımsal olarak tabi ki de testler daha sağlam yapılabilir ancak, donanımsal testlerin bazılarıda zaman ve bazı süreçleri gerektiriyor. Bir tane sistemi alıp 1 hafta oturup test etme...
  3. pejura

Sorunlu G4 yardım !!!

Ya arkadaşlar bazıları gerçekten işin tadını kaçırıyor. Adam sistemi kendi tek tek evde toplamıyor. Bunuda geçtim, her sistemde sorun çıkabilir. Siz kendiniz indirimsiz ürün aldığınızda da sorun çıkabilir, 10-20 bin TL'ye sistem alıyorsunuz. 400-500' bin'e alınan evlerde bile sorun çıkabilir...
  4. pejura

Sorunlu G4 yardım !!!

Sizinle benzer sorunu yaşayan birisi daha gördüm forumda, belirttiğim gibi psu'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Güç kaynağı (PSU) testini bir multimetre yada bu iş için üretilmiş test cihazlarıyla yapabilirsiniz ancak bilgili birinden destek almanız daha sağlıklı olur. Kontrol edeyim derken...
  5. pejura

Sorunlu G4 yardım !!!

Tahminimce sorunun psu'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Onu kontrol etmenizi tavsiye ederim.
  6. pejura

G4 alan var mı gerçekten

Ben 20 gündür sistem bakıyorum sağda solda :) Aralıktan bu yana ekran kartlarında düşüş vardı, 15-20 gün daha bakınıp uygun olanı alacağım. Bence sizde acele etmeyin sonuç itibariyle para sizde, parayı veren düdüğü çalar :)
  7. pejura

Sistem arıyorum arkadaşlar

Bilgi varmı acaba ? mart ayının 15-20 si civarlarında gelse sistem süper ötesi olur yaa
Top Bottom