Arama sonuçları: *

1. R

İtopya planet-bloom gtx 1650 sistem alınır mı?

nvidia takıntın yoksa amd sistemlere bak hem daha hesaplı hem daha performanslı
  2. R

Hazır sistemler neden daha ucuz?

parçaları biz gibi tek tek almadıkları için mesela şu anda en ucuz 3060 8gb 7750 tl ama onlar bu parçaları alırken toptan aldıkları için 7750tl değil de 6000-6500tl ye alıyorlar kar marjını düşük tutup sürümden kazanıyorlar. (sayılara takılma salladım)
  3. R

Çözüldü✓ Hazır sistem iyi midir?

Henüz hiç Amd kart kullanmadım bilmiyorum benim söylediklerim burada forumdan okuduğum şeyler Birde bugün yeni bir sistem alıcam rx 6650xt li watman hatasını alırsam ne yapmam gerekir yardımcı olur musun 1689746822 Acele etme youtuba kanallarının uygun fiyatlı sistem paylaşmasını bekle
  4. R

Çözüldü✓ Hazır sistem iyi midir?

6000 serisi öncesi ekran kartlarında watman hatası çok oluyor diye biliyorum ama birazda şans işi Bunun yanında uygun fiyatlı sistem istiyorsan şu anda en uygun fiyatlı kasaları genelde Gencer gaming veriyor
  5. R

13000TL'ye Monitor Dahil Toplama Bilgisayar

monitör ne düzeyde olmalı hz değeri olarak 75 falanda olursa ona göre bakıcam 1687411594 kasa 3060 rakibi bir kart https://www.itopya.com/frekans-a2_h23646 monitör 2 adet hangisini seçersen...
  6. R

Helen power -itopya sistem almayı düşünüyorum

anakartı b660 yapıp al ilerde hem ram hem m2 ssd yükseltmesi yapabilirsin 1684757251 thermaltake yapmana da gerek yok bencegereksiz para harcamış olursun bence
  7. R

17000 TL Sistem önerisi

performasları kafa kafaya aradaki fiyat farkına değeceğini zannetmiyorum
Top Bottom