Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ 38k vatan hazır sistem

Fiyatına göre ram cl değeri yüksek, anakart fazlasıyla giriş seviye, ssd okuma yazma hızları düşük, kasa kötü, soğutucu kötü, 4070 geçen nesilde ve multi frame gen teknolojisini desteklemiyor. Benzer bir fiyata 5060 ti 16gb sistemler var.
  2. S

Çözüldü✓ 38k vatan hazır sistem

Vatandan almanızın özel bir sebebi var mı ?
  3. S

Çözüldü✓ Gamegaraj Gravix 5A Psu

Teşekkür ederim. İçim rahatladı.
  4. S

Yani pek anlamadığım için soruyorum bana kalsa en ucuz psulu bir bilgisayar dizerdim fakat araştırdığım kadarıyla psu önemliymiş. Beni uzun bir süre götürür mü bu psu ? Değiştirip daha iyi bir model alıp bunu satmamın gereği var mı ?
  5. S

Teşekkür ederim ikinize de.
  6. S

İyi bir psu mu peki ?
  7. S

Herkese merhaba. Gamegaraj sitesinden gravix 5a hazır sistemini fotoğraftaki özelleştirmelerle aldım fakat aklıma bir şey takıldı. Kasadaki psu hangi marka ve model olarak kullanılmış bir bilgisi olan var mı?
  8. S

5070 Ti hazır sistem

Açıkçası benim seçtiğim kasanın psusu da günü kurtarır en fazla. 2-3 hafta önce 51 bin TL'ye toplanan 5070 ti sistem ilgimi çekmişti gerçekten aradaki fark beni kurtarabilecek bir fark. Tekrar indirime girmezse ve tek tek toplarsam bundan ucuza getirebilir miyim ?
  9. S

5070 Ti hazır sistem

Günlük kullanım ve oyun performanslarında nasıl etkiler CL değerinin değişmesi ?
  10. S

5070 Ti hazır sistem

fiyatı 57 969. Hazır sistem olduğu için pek fazla ram seçeneğim yok. TwinMOS VOLTX DDR5 32GB (2x16GB) 5600Mhz CL36 TMD532GB56DK36VX bu ram ile değiştirsem daha iyi olur mu ?
  11. S

5070 Ti hazır sistem

Daha sonra değiştirmeyi düşünüyorum.
  12. S

5070 Ti hazır sistem

Herkese merhaba. Gamegaraj sitesinden Gravix 5A sistemini özelleştirerek şöyle bir sistem ayarladım Bütçem tam olarak 58 bin tlyi 500 tl bile geçemez. Sizce bu sistemi sipariş etmeli miyim yoksa gaming gecesini beklemeli miyim? Gaming gecesinde bu sistemden daha ucuz bir 5070 ti bulabilir miyim ?
Geri