Arama sonuçları: *

1. swindler

AMD 9700X-MSI RTX 5080 16G SUPRIM SOC-X670E GAMING PLUS - 42.622 TL

Bu fiyatta olmasının imkanı yok direk iptal ederler
  2. swindler

Sizce Bu Monitör Alınır Mı?

kendim kullanıyorum ıps panelden dolayı ışık sızması var sadece onun dısında guzel monitor
  3. swindler

15k sistem tavsiyesi

o fiyata daha iyisi bulunurmu
  4. swindler

15k sistem tavsiyesi

monitör dahil değil o fiyata monitör var zaten
  5. swindler

15k sistem tavsiyesi

Beyler ofise pc alınacak normalde all in one istiyorlardı ama zar zor ikna ettim kasaya. Maksimum 15klık bir sistem önerebilir misiniz? oyun falan oynanmayacak sadece ofis işlerinde kullanılacak. monitör var.
  6. swindler

All in one pc tavsiyesi

Kasalı istemiyorum. Sizin attığınızı alabilirim 1724318521 https://www.amazon.com.tr/dp/B0BQRMVXCC?ref_=cm_sw_r_apin_dp_6ZQSQBS5749A7ZE2WYZ3 sizce aradaki fiyat farkına değermi
  7. swindler

All in one pc tavsiyesi

Laptopmu daha uyguna gelir bunlarmı
  8. swindler

All in one pc tavsiyesi

Hocam 8gb ram yeterli olmazmı chrome için. En uygun benim işimi görecek bu modelmidir? 1724305892 Bide sizce laptop mu almak daha mantıklı yoksa all in one mı?
  9. swindler

All in one pc tavsiyesi

Beyler ofise all in one pc alacağız ama piyasası hakkında gram fikrim yok. Chrome dan bir program kullanılacak genellikle fiyat falan girilicek ürünlere. Yavaş çalışmaması lazım yani kısaca. Bütce veremiyorum ama absürt bir fiyata çıkmadığı sürece önerilerinizi bekliyorum.
  10. swindler

20k bütçem var bu hazır sistem alınırmi

Götürmekten kasıt o değil. Ben düne kadar rx570 kullanıyordum. En yeni oyunu oynamasamda istediğim çoğu oyunu oynatıyordu. Bu 4060 bide yani.
  11. swindler

En az 3 4 yıl götürür
  12. swindler

5600 lü bulunabilir hocam sanki ama bulunamazsada normal fiyatlı bir sistem bu.
  13. swindler

YENİYİM - Aşağıdaki 30-35K arası hangi sistemler daha mantıklı?

https://www.itopya.com/the-vok-iii-v2-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-7800-xt-dual-oc-edition-16gb-16gb-ddr4-512gb-_h26239
  14. swindler

Çözüldü✓ Hepsiburada hazır sistemler

Rezalet. Sakın almayın böyle hazır sistemleri. Konulara göz atın incehesap, itopya gibi sitelerde çok iyi fiyatlı sistemler oluyor. Bunlara para verceğinize denize atın parayı daha iyi.
  15. swindler

İncehesap islemci yukseltimi

Ortada dolandirıcılık yok adam istediği fiyata koyar araştırıp almamak sizin hatanız.
  16. swindler

İTOPYA AFK NİNE SİSTEM ALINIR MI

kanka 30k ya 4060 lı sistem alınır mı? gözünü seveyim
  17. swindler

VATAN 26-29K Sistem önerisi

Aralarında en iyisi 7500f li olan ben olsam net onu alırdım.
  18. swindler

Arkadaşlar lütfen yarımcı olun karar veremedim sizce alınır mı? parasına değermi

Bütçe yükseltebilirseniz daha güzel tabiiki
  19. swindler

Arkadaşlar lütfen yarımcı olun karar veremedim sizce alınır mı? parasına değermi

Çok bilmiyorum kasaları. Genellikle ellerinde kalanları veriyorlar bunlarda diye E-ATX ARGB olanı önerdim.
Top Bottom