Arama sonuçları: *

1. v3ysi.alkan

Çözüldü✓ 25000 TL Pc tavsiyesi

Güzel Abim Yazdığın Şekilde İstediğini Bulman İmkansız Gibi bir şey Bu Konudan Anlayan Arkadaşlar Var Bide Hakim Olmayan Arkadaşlar Var Bilgisayarı Ne İçin Kullanacağını Yazarsın İstediğin ve İstemediğin Şeyleri Yazarsın Ona Göre Ayarlarlar Örn: Ekran Kartı Nvidia Olursa Daha İyi Olur FPS...
  2. v3ysi.alkan

Forumda Günlük 3-5 Tane Uygun Fiyatlı Hazır Sistem Paylaşılıyor Hoşuna Gideni Al Neden Kendini Aciz Gösteriyorsun
  3. v3ysi.alkan

Abi Bu Nasıl Konu Allah Aşkına 3 Yaşında Mısın?
  4. v3ysi.alkan

GameGaraj güvenilir mi?

Ben Ekran Kartı Almıştım Sıkıntı Ya.şamadım
  5. v3ysi.alkan

Güzel Bir Pc Almak İstiyorum

Yakında çıkar ama çıktığı anda tükeniyor hızlı olman lazım stoklar max 5 dk
  6. v3ysi.alkan

Gamegaraj güvenilir mi?

Gamegaraj babadır ama hediye usb vermişlerdi bozuk 😂 Herhalde beleş diye
  7. v3ysi.alkan

11.500 TL'ye bu sistem alınır mı

Youberlar yapıyorya 2 ayda bir 50-100 stok 1 dk stok tükeniyor Yakında modart çıkaracak herhalde ama fiyat ne olur bilmiyorum
  8. v3ysi.alkan

Onlar fiyatları sadece hazır sistemleri görmüştür 50 stok olan 1 dk'da biten Ondan öyle diyorlar Onlara göre 3060ti lı sistem 13bin
  9. v3ysi.alkan

Abicim şakamısın sadece 1660süper 9 k 1639368814 Alınır almazsan müşteride olurum almayacaksam söylersin
  10. v3ysi.alkan

Bilgisayarımı bu fiyata satmalı mıyım?

Bencede iyi para ben 1650süperli istem sattım kalanı seninkiyle aynı diyebilirim 8500 Ama yanında 27inç monitör klavye mouse kulaklık verdim
  11. v3ysi.alkan

7 8 k civari sistem lzm

7-8 k ya sadece 1660 satılıyor ama sen bilirsin
  12. v3ysi.alkan

Letgo 2. El hazır sistem satan adam (ekran kartsız)

miningcidir bende alacaktım hazır sistem sonra alan bulamam diye uğraşmadım ekran kartı için
Top Bottom