Arama sonuçları: *

1. valhalla

R5 7500f için fazladan soğutucu alınmalımı

Sıvı soğutucu düşünüyorsan en az 240 mm olanlardan öneririm, şahsen sıvı soğutucu kullanmadım fakat kule tipi almadan önce burası başta olmak üzere bir çok iç ve dış kaynaktan araştırdığımda çift fanlı ve en az 6 7 bakır borulu kule tipi fanların 120 mm sıvı sogutmalarin çok üstünde verim...
  2. valhalla

R5 7500f için fazladan soğutucu alınmalımı

Hocam selamlar, Benim 2 ayrı sistemim var ve her ikisini de aşağı yukarı alalı 5 ayı geçmiştir. Birisi 7500f rtx 3060 diğeri 7600x 7800 xt.. İlk 2 ay her 2 sistemde de paketle birlikte gelen stok fan vardı, aşırı sıklıkla oyun oynayan birisi değilim fakat oynadığımda da gerek ekran kartı gerek...
  3. valhalla

Çözüldü✓ iTopya TAA-ALBINO - Oyun İçin Alınır mı?

Kardeş aldık artık... Tercihim amd li islemciydi 7500f o yüzden seçtim.. Ayrıca aldığım ekran kartı 3060 olabilir ama 12 gb..senin o pakette önerdiğin 8 gb..Ram ile ssd lere de dikkat et..arti senin dediğin pakette hava soğutmalı bile olsa soğutucu yok o farkı da ekle..çok araştırdım ama 16...
  4. valhalla

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 10 gün süren yoğun kafa yemeklerden ve araştırmalardan sonra ekteki sistemi bütçem elverdiğince güncelleyerek biraderin doğum günü hediyesi olarak almış bulunuyorum... Sistemde benim gözüme batan ve muhtemelen sizin de diyeceğiniz üzere birkaç eksiklik var...
  5. valhalla

Eyvallah kardeşim.. 1 2 güne alır haber ederim..
  6. valhalla

Ahhh ne diyim gardasim..Bu ülkede kafayı yemeden yapabileceğimiz bisey kalmadı valla...inşallah kazasız belasız gönlümüze bütçemize göre hallederiz hepimiz..Dertleşmek iyi geldi valla çok saol.. Ben iyice bi hesap kitap yapayım aldıktan sonra yazarım aha bunu aldım diye herkese :) en azından iş...
  7. valhalla

Valla ne diyim.. o varken bunu alalım diyoruz ya hep..30 oluyo sana 40 45 :)) Yoksa pc hocasının önerdiği bi tık daha iyi 7800xt neticede..dediğin gibi 2 k monitörü de koy üstüne aha etti 40 45 k arası...7500f de 240 mm soğutucu gerekir diyenlerdenim ben de..ama bazı arkadaşlar öyle diyince...
  8. valhalla

Aslında ektekini almak çok daha mantıklı.. yıllarca sorun yaşamadan kullanır birader ama monitörü de katarsan 40 bin k yi bile aşar...30 bin k bütçe ayırabildim ama bu ekteki baya baba bi sistem dimi? Şeytana uymali mıyım sizce :) 1703143441 Ya o konuda kararsız kaldım kimisi kule tipi fan al...
  9. valhalla

Hepinize değerli yorumlarınız için teşekkürler dostlar..Açıkçası bu seçenek daha mantıklı dediğiniz gibi.. Bu sisteme uyacak 3 4 k civarında sorunsuz bi monitör tavsiyeniz olursa çok sevinirim.. 1703142500 Ben onu revize edip 5600 yapmıştım :) 1703142617 Hazir sistem Önerilerinizi dinlemek...
  10. valhalla

Merhaba arkadaşlar, sistemi aşağıdaki gibi kendime göre revize ettim, kardeşime doğum günü hediyesi için oyun amaçlı almayı düşünüyorum. Sizce uygun olmuş mudur darboğaz yapar mı, uzman görüşlerinize göre bu akşam son haliyle siparişi geçeyim.. Bir de 3 4 k arasi bu sisteme uyacak monitor...
  11. valhalla

Bu sitede ki pcler aşırı ucuz değil mi

Forumda konuyla ilgili yazdıklarımı okuyun anlarsınız.. Tavsiyem uzak durun...
  12. valhalla

4070 hazır sistem 22bin lira 🤔

Dikkat edin arkadaşlar tutarlı değiller ve hiç güven vermiyorlar
  13. valhalla

4070 hazır sistem 22bin lira 🤔

Arkadaşlar tutarlı değiller dikkat edin..
Top Bottom