Arama sonuçları: *

1. walter

DONANIM ARŞİVİ SİSTEM GELİYOR!!!!

gençerle yine dip fiyat pc geliyor
  2. walter

8-9K'ya ikinci el sistem önerisi lazım

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rtx-2060-li-bilgisayar-1119574628/detay
  3. walter

Rtx 4060ti Intel i5 12400f işlemci hazır sistem

alınmaz. ona kimse yetişemedi brom.
  4. walter

🔥🔥 25.499 ₺ DONANIM ARŞİVİ RTX4070 F/P SİSTEM ÇIKTI! 🔥🔥

Intel kullanıcıları yaşadı gibi bir şey yazmıştı kesin Intel gelicek diye bir şey yok belki haber niteliğinde bir videodur 2. Story de dediği.
  5. walter

13k hazır sistem önerisi

bende var gayet iyi.
  6. walter

Sizce bu sistem F/p mi ?

da cumartesi sistem çıkıcak kalite fiyat performans sistemi olcak zaten en fazla 20k civarı sistem çıkar büyük ihtimalle ve bu sistemden daha iyi olur
  7. walter

27k ya aldığım sistemim nasıl ?

akakçe itopya gençer gibi siteleri göstermiyor bir tek inchesap'ı gösteriyor pc sitelerinden
  8. walter

GamingGen Hazır sistem

şans işi arkadaşın dediği gibi ben van'da oturuyorum itopyadan sistem istedim 3 gün bile sürmedi.
  9. walter

Hazır sistem tavsiye

https://www.gaming.gen.tr/urun/244475/mantis-6700xt-amd-ryzen-5-5500-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ 1693664979 o da fazla 3050 sisteme 14k falan verilir.
  10. walter

İtopya bu sistem alınirmi

valla ben 11 kya imzadaki sistemi aldım arc a750 gayet gayet iyi tek önerim var beta sürücü yüklemeyin normal sürücü var diyince yükleyin.
  11. walter

4 bilgisayar arasından hangisini tercih etmeliyim?

Hepsinin ekran kartı işlemcisi aynı zaten ama o sistemin PSUsu daha iyi
  12. walter

4 bilgisayar arasından hangisini tercih etmeliyim?

2. sistem bence monitör hakkında bilgim yok
  13. walter

11000 TL hazır sistem

ben o videodan sonra videodaki sistemi toplamaya karar verdim sonra modart pc çıktı daha da bakmadım sahibinden'e :D
  14. walter

11000 TL hazır sistem

salı günü modart sistem çıkarmıştı dün akşama kadar da stok vardı benim imzadaki sistem keşke alaydın donanım arşivinin oynar mı anadolu çocuğu videosunu izle teker teker topla ikinci elden
  15. walter

3060 Ti sistemi almak mantıklı mı?

git ytde Haqqus diye bir kanal var onun son sistemi dün çıkmıştı aynı fiyat civarında 4060 vardı herhalde EDİT: fiyatı artmış .d
  16. walter

Çözüldü✓ RTX 3070 li sistem önerisi

alın bence hocam
  17. walter

sistemm lazımm lütfen öenr acil!!!

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-12100f-sapphire-rx-6700-gigabyte-h610m-h-crucial-500gb-ssd-16gb.html
  18. walter

amd gerçekten üzermi?

2008 yılında çıkan atı radeon 4830 kartını kullanıyorum, üstelik internet cafe çıkması 2-3 defa anca ekran kartından kaynaklı çökme olmuştur güvenerek alabilirsiniz.
  19. walter

Bu sistem bu fiyata değer mi?

Bütçenin üstünde ama bu senin önerdiğinden daha iyi
  20. walter

Nasıl sistem sizce alınır mı

arkadaşın attığı sistem epey iyi 5600 biraz ısınan bi işlemci ama serin bir yerde tutarsın kasa zaten gayet iyi mesh falan
Top Bottom