Arama sonuçları: *

1. wozly

Bu bilgisayarlar ne fiyattan satılabilir

doğrudur tabi, nakit alıp daha uyguna almak isteyende olabilir ama
  2. wozly

vade farksız taksitle alınıyor, nakite çevirmek istiyorum
  3. wozly

Merhabalar, Amazon'dan belirttiğim ürünleri aldığım gibi satmak istiyorum burda alabilecek varsa iletişime geçebilirler ve ya satmak istersem ne fiyatlara satabilirim acaba, yardımcı olursaanız çok mutlu olurum. 1715693517 Bilen varmı acaba, faturalı ve ya faturasız direkt kutu açılmadan...
  4. wozly

2. El Sistem alınır mı?

bakayım bi hocam teşekkür ederim
  5. wozly

2. El Sistem alınır mı?

valla psu yetersizdi buda çok uyguna gelince almıştım
  6. wozly

2. El Sistem alınır mı?

gametech gt2000 hocam çok anlamıyorum psudan
  7. wozly

2. El Sistem alınır mı?

2000w psu var ondan mıdır acaba
  8. wozly

2. El Sistem alınır mı?

normalde yüksek değerler alması gerekiyor ama nerdeyse he oyunda sıkıntı yaşıyorum düşük fps drop vs sistemden soğudum
  9. wozly

2. El Sistem alınır mı?

satamadım hocam 16dan ilana ekledim o fiyata bile gitmiyor
  10. wozly

2. El Sistem alınır mı?

bütçem max 21-22 civarı hocam o fiyata da 4060 sistemler var 3080 daha yararlı olur diye düşünüyorum
  11. wozly

2. El Sistem alınır mı?

merhabalar, 3070 ti sistemimi yükseltmek ve 3080 veya 3080ti sisteme geçmek istiyorum sizce bu sistem nasıldır fiyat performans olarak Sistem Link
  12. wozly

Sistemim kaç TL eder

uyguna gelmişti direkt almıştım hocam hiç bilmiyordum
  13. wozly

Sistemim kaç TL eder

bilmiyordum hocam ondan almıştım zaten
  14. wozly

Sistemim kaç TL eder

sistem kaça gider sizce hocam d*laptan satacağım büyük ihtimalle sarı site yada
  15. wozly

Sistemim kaç TL eder

500w yetersiz geliyordu yükselteyim derken fazla yükselttim hocam arkadaştan aldım :D 1693038253 2000
  16. wozly

Sistemim kaç TL eder

Gametech GT-2000W 2000 W 90 Plus Gold Power Supply var üstünde fiyatı etkiler mi
  17. wozly

Sistemim kaç TL eder

yok hocam o kadar zengin değilim:D toplam bütçem o kadar
  18. wozly

Sistemim kaç TL eder

hocam oyunlarda çok memnunum ama işlerim gereği render vs bana yeterli gelmiyor, evet 4k ya geçmek istiyorum 4060 ti düşünüyorum 25k civarı bütçem olur bunu sattıktan sonra
  19. wozly

Sistemim kaç TL eder

Merhabalar yeni sistem almayı düşündüğüm hazır sistemimi satmak istiyorum, 1 yıl önce incehesap'tan aldım fakat ekran kartı,ram ve ssd değiştim değiştiğim parçalar ram dışında 2.el ve ürünlerin kutu garantisi yok, faturaları mevcut özellikleri testleri aşağıya bırakıyorum kaçtan satabilirim...
  20. wozly

Abdullah kardeşim DA'ya yakışır 3060ti 3070 yüksek seviye sistemde gelsin artık

bende öyle düşünüyorum, daha iyi olacaktır 1652961606 umarım aldığım 3060 sistem üstüne üzecek bir 3060 sistem gelmez :cry:
Top Bottom