Arama sonuçları: *

1. Y

20K DDR5 SİSTEM ALINABİLİRMİ?

Bu ay içinde gelir diye düşünüyorum itopyada vs yayinlandi her gün bir sistem vs cikacakti çünkü
  2. Y

20K DDR5 SİSTEM ALINABİLİRMİ?

Biraz sabret bu fiyatlara ddr5 gelecek bence şuanda tüm ytler sistem cikartmaya başladı
  3. Y

Rtx 4060 ti 16 gb ekran kartlı 20-25 bin tl arası bütçe

4060Ti 16 GB birde DDR5 sistem bu fiyata imkansiz dostum
  4. Y

Masaüstü mü laptop mu

Sana tavsiyem 10bin bütçe ile felan masaüstü diz kalan paranı altına veya başka birşeye yatırım yap 2 sene dokunma 😅 2 sene sonra ihtiyacın olduğunda laptopta alırsın
  5. Y

hangi laptop seçmeliyim

Benim gözümde hiç birine verilmez 😅 2 sene önce 1650 laptopu 4 bine aldım şuan 14 bin arkadaş çok oyun oynamiyorum dediği için dedim 1669559003 Ayrıca Acer de AMD islemciymis o cihaz aşırı ısınır hem Acer eski kasa hemde AMD Ben senin yerinde olsam hpyede o para verilmezde hpyi alırım şuan...
  6. Y

hangi laptop seçmeliyim

Acerin eski kasalarında ısınma sorunu olduğu söyleniyordu onu bi araştır ama çok oyun oynayan biri değilim diyorsan 14 bine 1650 asus tuf vardı Onuda degerlendirebilirsin
  7. Y

hangi laptop seçmeliyim

Bu yoruma cidden güldüm isterseniz tekrar bi araştırın ayrıca her şey FPS de bitmiyor 1669557951 Dostum senin bana söylediğin sistem masaüstü bir cihaz masaüstü bileşenler ile mobil bileşenleri kıyaslamak biraz saçma örneğin masaüstünde ki 1650 ile mobil 1650 arasında çok fark var o yüzden senin...
  8. Y

hangi laptop seçmeliyim

Bence sadece markaya bakmayın işlemciler arasında çok fark var size şu cihazı tavsiye ederim 16500TL https://www.amazon.com.tr/dp/B09YJ1ZKG5?ref_=cm_sw_r_apann_dp_E283QJ930JX9WZAH599N Hem işlemci olarak iyi hemde 3050ti cihaz şuan ki piyasaya göre baktığımda en F/P cihaz bu gözüküyor.
Top Bottom