Arama sonuçları: *

1. AhmetN

Yeni Reaksiyon Önerisi

Konuya bakışım: o.O2
  2. AhmetN

Kendi Reaksiyonlarımızı Ekleyebilelim

Mesela herkesin 3 tane farklı reaksiyon ekleme hakkı olsun. Bunları kendi mesajlarına üyeler bu reaksiyonları kullanabilsinler. İsteyen bu özelliği kapatsın vs. Güzel olabilir. Çeşitlilik katar. Örnek: Ben 3 tane emoji seçeyim reaksiyon için ve bunları diğer üyeler benim mesajıma reaksiyon...
  3. AhmetN

Donanım Arşivi reddit sayfası açılsın

Nasipte varsaaa....
  4. AhmetN

Futbol Bölümü Kalksın

Kaldırırılmamalı hatta mümkünse sadece futbol konulu forumlar bile kurulmalı
  5. AhmetN

Tüm üyelere isim altı durum yazma özelliği gelsin

Aylık sadece 12.99TL ödeyerek sizde premium satın alın DA PRE Türkiye'nin kasmayan ucuz teknoloji platformu
  6. AhmetN

Profil Mesajlarındaki Yorumları Takipten Çıkma Özelliği

Şiimdi anladım, kendimizikini değil başkasının profil mesajını kastediyorsunuz
  7. AhmetN

Profil Mesajlarındaki Yorumları Takipten Çıkma Özelliği

O sadece çok tanınalar için geçerli bence, ben bildirim gelince hala havalara uçuyorum
  8. AhmetN

Rapor Ettiğimiz Şeyin Sonucunu Öğrenmek

Bana bi keresinde raporunuz olumsuz sonuçlandı gibi bir bildirim gelmişti
  9. AhmetN

Foruma konunun herkese açık gösterilmeden önce onaylanma gelmeli

O da bilgisizlik eminim ki bir çok kişi arama yerini bilmiyor foruma ilk gelenler için başta sabit kalıcak bir siteyi, forumu detaylıca anlatan bir konu olması lazım
  10. AhmetN

Foruma konunun herkese açık gösterilmeden önce onaylanma gelmeli

Boş konuların "Konu dışı" başlığında olduğu düşünülüp ana sayfadan ayrılmış zaten ama yinede troll konular var. TP gibi olursa kötü olur bi konu açmak istiyorum 1 gün sonra açılıyor konu o zamanda her zaman çevrimiçi olacak 2-3 tane modaretör gerek
  11. AhmetN

Forumda Türk Bayrağı Arka Planı

Ben arka planı diyorum yazıyı demiyorum
  12. AhmetN

Forumda Türk Bayrağı Arka Planı

Moderatör beyler bence Donanım Arşivi'de ki O yazan yer yerine o kısmın arka planı (Her yerde Donanım Arşivi yazan yer) şöyle güzel bayrak ve DA logosu koysanız daha güzel olabilir. Değişiklik iyi olabilir
  13. AhmetN

Sorunlu Adres eki :(

O zaman şöyle yapalım "Şehr-i Hüzün lokasyonun'dan" mesela :)
  14. AhmetN

Konum Bölümünde ''dan,den'' Ekinin Kaldırılması

Anlamadın geç de olsa :D
Top Bottom