Arama sonuçları: *

1. BlueLabels

Sınırsız ban yiyen üyelerin profilleri neden silinmiyor?

Uzaklaş şu konudan gerçekten baydın ya @Vesemir ilgilenir misin raporda ettik hala saldırıyor arkadaş
  2. BlueLabels

Onu anladım zaten yazmıştın ben diğer yetkili arkadaşı etiketleme sebebim fikrini merak ediyorum
  3. BlueLabels

Mesela bu çok komik ve saçma hazır buradayken diğer yetkili arkadaş da sormak istiyorum umarım tarafsız cevap verir @Mehmet Yılmaz konu hakkında görüşün nedir? Ben seninle her hangi bir olay hakkında tartıştım diyelim sırf yetkin var diye beni banlaman (perma) sonrasında o banı 1 aya indirmen...
  4. BlueLabels

Bu mesela saçma tabi burada senin anlattığına ve detaylara girmeden yargılıyorum ben seninle kavga etsem sırf benden yetkilisin diye perma atıcaksan yetki üstünlüğün kullanıp bu forumda durmanın bir anlamı olmaz ama arada küfür, hakaret vs olaylar geçtiyse bilemem başta da belirttiğim gibi senin...
  5. BlueLabels

Dostum boş yapıyorsun lütfen konudan uzaklaşır mısın kimse senin bu "toxic" fikirlerini umursamıyor ve rahatsız oluyorlar konuyu daha fazla uzatma yoksa yetkili etiketlemek veya şikayet etmek zorunda kalıcaz 1 defa fikrini söyledin ve gerçekten içi boş konuşuyorsun
  6. BlueLabels

zaten permayı atmadan önce dikkatlice incelenemesi gerekiyor kafalarına göre perma atılırsa bir anlamı olmaz
  7. BlueLabels

2.el forumda ürün arama yeri gelebilir

2.el kısmı açılmış mı benim haberim yoktu satış yasak diye hatırlıyorum
  8. BlueLabels

2.el forumda ürün arama yeri gelebilir

2.el forum derken
  9. BlueLabels

Silme özelliği gelmeli!

Katılıyorum bence silme mantıklı olur
  10. BlueLabels

Moderatör nasıl olunur ?

Dostum aslında alımlar açık ne zaman kapanacağı ve ne zaman açıklanacağı hakkında bilgimiz yok forumda araştırırsan görebilirsin zaten tüm katılım şartları orada yazıyor büyük ihtimalle "popüler konular" başlığında bulabilirsin
Top Bottom