Arama sonuçları: *

1. Bukr3j

Anime ve dizi/filmlerle alakalı kategori gelsin :D

Var olduğunu bilmiyorum teşekkürler.
  2. Bukr3j

Anime ve dizi/filmlerle alakalı kategori gelsin :D

Bu pandemi zamanında neredeyse herkes hayatta izlemem dediği dizi/filmleri izlemeye başlamıştır. Bende animelere karşı "hayatta anime izlemem leş, çöp, çocuk işi," diye anime izleyen abimle dalga geçiyordum ama şimdi bende anime izlemeye başladım ve çizgi film kelimesinin anlamını toplumumuzda...
  3. Bukr3j

Konu yükseltme sıfırlama zamanı önerisi

O eklenti de ayarlanamaz mı? 1620034224 @banxtre
  4. Bukr3j

@Mehmet Yılmaz
  5. Bukr3j

İlanlarımızı tekrardan anasayfa ya çıkıp daha fazla kişinin ilgisini çekebilmesi için olan yükseltme sistemi günde 5 kere felan yapılabiliyor. Bu zaman aralığını hergün 00.00 da sıfırlanması yerine her gün 06.00 da yenilenmesini öneririm. Azımsanmayacak bir kesim geceleride forumda aktif oluyor...
  6. Bukr3j

Mesaj silme gelmesi lazım :/

Farkındayım :/
  7. Bukr3j

Attım zaten silsemde görebilirler sahtekarlığa ne gerek var :( 1602490522 Aga bir soru sormuştum ona 30 dk içinde bir mesaj bile gelmedi buna bir kaç saniye içinde mnesajlar yağdı BRRRUUUH.
  8. Bukr3j

:/ inş ip ban atmazlar :/
  9. Bukr3j

:/ Düşünemedim :/
  10. Bukr3j

Ben bilerek şaka amaçlı Aykut Elmas' ın - bu videoyu Cevap olarak yazdım ama atıp simek için yazmama rağmen silemedim ve bunun yüzünden ban yersem ve ya uyarı üzülürüm ama sonuçta bir video kendim küfür etmedim :/
Top Bottom