Arama sonuçları: *

1. ByEfe04

FORUMA YENİ KATEGORİ ÖNERİSİ (İNGİLİZCE)

هل انت جاد يا صديقي
  2. ByEfe04

Donanım Arşivi'ninde Bu Şekilde Davranması Dileğiyle

Kanka sen technopat ajanı felanmısın? Geçenlerde de forumun temasını technopatın ki gibi yapalım diyodun şimdi de böyle diyosun aga sen burayı technopat mı yapcan aga ??????
  3. ByEfe04

Default XenForo Teması Eklenmesi Tavsiyesi

Technopatımsı değil direk aynı tema :D 1609876807 Şuanki tema çok daha güzel ve artık insanlar buna çok alıştı. Sen bildiğin donanım arşivi sosyal yapın diyorsun. :(
  4. ByEfe04

İsim Değişiklik Hakkının 180 Günde 1 Dolması

Yılda 1 olsa güzel olur.
  5. ByEfe04

Eleştiri Konularının Direkt Kilitlenmesi

Valla benim tek şikayetim ''bazen'' saçma uyarılar atılabiliyor, onun dışında gerçekten forum kurallarına uyamayan arkadaşlar şikayet edip sorun çıkartmaya çalışıyorlar. Malum forumdaki kuralları cezaları bilmiyorlar sanırım, bu forumda insan gerçekten rahatlıyor, kıymet bilip saygı duyacağımız...
  6. ByEfe04

GIF Koyma Geri Gelebilir Mi?

Sen getir la ne güne duruyon mod seniii :D
  7. ByEfe04

GIF Koyma Geri Gelebilir Mi?

@Mehmet Yılmaz @crazyreign PLS Gelsiiin :D
  8. ByEfe04

Yeni Reaksiyon Hediyeleri Gelebilir Mi?

Aha Mehmet abim aktif oldu arkadaşlar durun. :D
  9. ByEfe04

Valla onu bi alamadık. :D
  10. ByEfe04

Reaksiyonlarımız ile alabileceğimiz hediyeler var dı bi ara yenilenecek hediyeler diyorlardı, o iş ne oldu arkadaşlar bilen var mı :D? @Mehmet Yılmaz 'ı da etiketleyelim de o verir cevabı. :D
  11. ByEfe04

Forumda Alım-Satım Bölümü

Nasıl yapılır bilemem ama bunun için bir aracı olsa efsane olur aslında. Yani foruma bu bölüm gelse ama alacak kişi buluşmadan kargo ile alacaksa önce aracıya parayı atar, sonra ürün alıcıya ulaşınca aracı parayı satıcıya gönderir. Tabi bu n11 hepsi burada gibi sitelerde havuz mantığıyla...
  12. ByEfe04

İkinci El Satış Ne Zaman Açılır?

Temiz ve sorunsuzsa, 2200 e felan alan çıkabilir.
  13. ByEfe04

İkinci El Satış Ne Zaman Açılır?

@Mehmet Yılmaz Bunun gelmesini ben dahil birçok kişi istiyor, güzel olur.
  14. ByEfe04

Yeni profil tasarımları!

Güzel fikir, beğendim.
  15. ByEfe04

Konu Onayı Getirilmesi Hk.

Konu açma sınırı mantıksız olur. Her an bir sorunla karşılaşabiliyoruz bir öneri isteyebiliyoruz.
  16. ByEfe04

DA Forum 1 Milyon Mesaja Özel Etkinlik

Klavyeye ihtiyacım vardır. Me: 😆
  17. ByEfe04

Çözüldü✓ Bence Forumda Chat olmalı

Forumun mantığına ters, Forum mantığı şöyle bir şey, burada sadece konuyu açan kişi sorunu çözmüş olmuyor, google da sorununu aratan bir kişi forumlardaki konulara bakarak sorunu çözebiliyor. Chat olayıda biraz saçma ztn özel mesaj atma yeri var.
  18. ByEfe04

1000 - 1200 TL bandında işlemci ve anakart tavsiyesi

Bütçeni biraz daha arttırırsan çok iyi olur. Önerilerim, https://www.akakce.com/siparis/?p=720357172&ref=akakce&v=1.49.6&z=125 https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b450m-s2h-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,408189054.html
Top Bottom