Arama sonuçları: *

1. Control Panel

Yeni tema gelebilir mi

Foruma yeni bir tema gelebilir mi sizce? @Mehmet Yılmaz bütçe yoksa da ücretsiz ama güzel gözüken bir tema bulunursa iyi olur. Dimension teması biraz göz yoran bir tema ve pek sevilmiyor maalesef.
  2. Control Panel

Trollüğün önüne geçilmek için yeni üyelere kısıtlama getirilmeli

@Mehmet Yılmaz, 250 mesaja kadar AÇACAĞI KONULARA onay verilse nasıl olur?
  3. Control Panel

Foruma tarayıcıdan anlık bildirim özelliği gelebilir mi?

Tarayıcıdan anlık bildirim özelliği gelebilir mi? XenForo kullanan bazı forumlarda var. Yani sadece siteye girdiğimizde değil, masaüstüne de bildirim gelebilsin. @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
  4. Control Panel

Çözüldü✓ Forumdaki İki Adımlı Doğrulama Kısmında İngilizce Cümle

@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül @Toxpox @banxtre @Emir Aydın
  5. Control Panel

Bildirimler kısmındaki yazım hatası!

Rica ederim. Evet çok daha iyi oldu.
  6. Control Panel

Tamam bir dakika yolluyorum. @Vesemir yine ünlü olacak :D @Mehmet Yılmaz yolladım.
  7. Control Panel

Düzeldi teşekkürler.
  8. Control Panel

Hmm anladım. Teşekkürler.
  9. Control Panel

Abi ben teşekkür edecektim ama sen teşekkür ettiğin için ben de rica ediyorum :D
  10. Control Panel

Birinin profiline yorum yapınca ve o kişi reaksiyon verince SON PROFİL PAYLAŞIMI yerine ON PROFİL PAYLAŞIMI yazıyor. @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül @crazyreign @Toxpox
  11. Control Panel

Foruma gelebilecek önemli şeyler

ayrı olarak da yazılabilir. ya da konuyu açarken açılır pencere olarak çıkabilir.
  12. Control Panel

Foruma gelebilecek önemli şeyler

Forumda yeni olanlar konu açarken bazen tamamen büyük harfle yazarak konu açabiliyor. Ya da Yükselt tuşunu bilmeyip ardarda konular açıyorlar. Tamamen büyük harfle yazmamaları için; Bu kısmın altına, "Lütfen kelimeleri tamamen büyük harfle yazmayın." yazan bir uyarı gelebilir. Yükselt tuşunu...
Top Bottom