Arama sonuçları: *

1. ErenROG

Plat olunca GIF PP koyma

Güzel demişim. 1 gün aksattım ama neyse... Yarın 200 mesaj atarım. :D
  2. ErenROG

Plat olunca GIF PP koyma

Daha yolun uzun. Benim de...
  3. ErenROG

Plat olunca GIF PP koyma

La Gold'sun, Gold için istesene. Neden sadece plat olanlar yapabilsin? :(
  4. ErenROG

Uyarılar niye süresiz?

Moderatör olmamasına rağmen yargı dağıtıyor kral.
  5. ErenROG

Uyarılar niye süresiz?

Uyarıları silemezsin ama bir daha uyarı almayabilirsin. :D :D https://forum.donanimarsivi.com/konu/donanim-arsivi-forum-kurallari.1/#post-1
  6. ErenROG

Foruma reaksiyon olarak bu emoji gelirmi?

Adamlar düşünmüş, özellik getirmiş. Dediğin gibi ''ileri zekalı'' arkadaşlar kötüye kullanıyor diye kısmen gerekli olan bir reaksiyonu kaybetmişiz. :D
  7. ErenROG

Foruma reaksiyon olarak bu emoji gelirmi?

Dislike güzeldi aslında. Neden kaldırdınız ki? Kötüye kullananlar vardır diye tahmin ediyorum.
  8. ErenROG

Bilerek Ban Yiyenler Hakkında

Foruma giremeyecek kadar iraden yoksa, oturup saatlerce ders mi çalışacaksın? Biraz sorumluluk sahibi olan kişi, her şeyi zamanında yapabilir. Ders çalışman gerektiği zaman çalış, boş zamanında foruma gir. Kendi sorumsuzluklarınızı foruma veya sosyal medyaya yüklemeyin. Ders çalışmak...
  9. ErenROG

Foruma İkinci El Satış Gelsin

Hayır referansa bakarak dolandırılanlar da var. 290 referanslı birisi arkadaşımı dolandırdı daha 1 ay olmadı. 1611169635 GeT veya elden satış olsun en iyisi bu şekilde.
  10. ErenROG

Foruma İkinci El Satış Gelsin

Dolandırıcılık olayları olmasın diye gelmiyor. Donanım Haber'de dolandırılan çok kişi var. İkinci el satış olacaksa da sadece elden teslim olsun bence.
  11. ErenROG

Konulara "troll konu" yazanlara ceza verilmeli

Yok ya. Ben 3080 alıcam. Üstüne gerek yok. :ROFLMAO:
  12. ErenROG

Feda olsun sana 1000 dolar. Lafı mı olur?
  13. ErenROG

Sadece oyun için zaten gidip 5950x almak, 3090 almak saçma. Tabii TR için geçerli bu. Ama şahsen bize çok güçlü bir sistem lazımdı. Onu almamız gerekiyordu. Durduk yere enayi olduk. 1606506415 Yazmıştı zaten bu konuya.
  14. ErenROG

Alabilir. Parayı kendisi kazanıyor. Neye harcayacağıda kendine kalmış. İsterse yırtar atar, isterse kıyafet alır, isterse yemek yer. Para onun değil mi sonuçta??? Bizde topladık 33K'ya sistem. İş ve oyun odaklı. Enayi mi olduk şimdi? .d
  15. ErenROG

Faturayı atarım argo gelince. 1606505386 Çok...
  16. ErenROG

@sinanobali da yüksek bütçeli sistem toplama için geldi foruma. Bir sürü gereksiz kişide profil fotoğrafı yüzünden koskoca adamı alaya aldılar. @RTX3070 'in dediği gibi, troll olduğunu düşünen yazmasın.
  17. ErenROG

"Cezalı" ekinin yanına banın ne zaman biteceği yazsın

Meydan okumanı kabul ediyorum.
  18. ErenROG

"Cezalı" ekinin yanına banın ne zaman biteceği yazsın

Baklava diye bir şey yok. Her şey acıdır. Baklava da aslında acıdır. Tatlı olarak düşünüp yediğin için, tadı ağzına tatlı olarak geliyor. Acı sos yerken, tatlı olduğunu düşünürsen, tatlı hissedersin. Tatlı yoktur, acı olduğunu düşünmediğin için öyle hissediyorsun. 😐 BWOAH!
Top Bottom