Arama sonuçları: *

1. Faveouls

Yeni Reaksiyon Önerisi

o.O2
  2. Faveouls

Yeni Konu Aç Kısmı Ve Açılan Konular Kategorisi Düzenlenmesi Hakkında

Neden karışsın ki? asıl şu an karışık. Toplama bilgisayar kategorisini istiyorsan alfabetik olarak hemen bulabilirsin.(tüm konular için) 1613809535 Hayır her kategori ayrı olucak alfabetik olarak ve altkonularıda kendi içinde alfabetik olucak.
  3. Faveouls

Yeni Konu Aç Kısmı Ve Açılan Konular Kategorisi Düzenlenmesi Hakkında

Konu açarken istediğim konuyu bulmak biraz zor olabiliyor eğer ki yeni üye için daha zor. Konu açma ve açılan konuları görme kategorileri alfabetik sıraya göre olsa ve mobil için konu açma kısmı üst tarafa çıkartılsa? nasıl olur. (herkes CTRL+F kombinasyonunu bilemiyor veya aklına gelmiyor...
  4. Faveouls

Gereksiz emoji kullanımı hakkında.

Senide ekledim oraya.
  5. Faveouls

Gereksiz emoji kullanımı hakkında.

Arkadaşlar peki @robin ve @Pe3ah'a forumun abdalı diyebilir miyiz? Sözlük anlamı, neyi yaymaya çalıştığı açık. Abdallığını. (p-t tuşlarım bozuk) :) anlayan anlar
  6. Faveouls

Konularda Yorumlara -/+ Verme Durumu

Evet öyle ama her kategoride olması, daha iyi cevabı bulabilmemiz için daha iyi olabilir.
  7. Faveouls

OperaGX kullanıyorum şu an.Öyle bir seçenek yok ki bende.
  8. Faveouls

-/+ Verdiğimizde yüksek "-" alanlar halen yukarıda kalırken, fazla "+" alanlar ise aşağıda kalıyor.Yararlı içeriklere daha kolay ulaşmak için fazla "+" alanlar yukarı çıkarsa daha güzel olur.Şu an belki yapılıyordur o şekilde ayarlamalar ama bilemediğim için yazmak istedim.İyi Forumlar herkese.
Top Bottom