Arama sonuçları: *

1. Flushixy

Reaksiyon Skoru Kaldırılmalı

emrin olur paşam hemen kaldırsınlar
  2. Flushixy

Foruma gelmesini istediğim 6 Özellik.

Forumdasın canlı destek ne işine yarayacak? Al-sat forumu açıldığı zaman o foruma özel olabilir ancak burası için gereksiz. Diğer söylediğin şeylerde pek önemli şeyler değil olmasa da olur. 3 saniye geç yükselt konunu bir şey olmaz. Mesaj süre limitine gelince sunucu üzerinde yoğunluk olmaması...
  3. Flushixy

Forumun 1. Senesine Özel Etkinlik

Hayır, google'a wayback yazıp ilk çıkan siteye gir.
  4. Flushixy

Forumun 1. Senesine Özel Etkinlik

aynen kardeşim sar ordan bi 3090 üyeler etkinlik istiyor
  5. Flushixy

Uyarılar niye süresiz?

O kadar mesajdan bunu mu anladın cidden yazık o.O2 Çok ısrar ettin seni blocklayayım da senin gibi toxic bir insanı görmek zorunda kalmayayım. İyi forumlar.
  6. Flushixy

Uyarılar niye süresiz?

Bunların çoğu genel etik ve kvkk kuralları.. sadece bu foruma veya bir siteye özgü şeyler değil. Anlayacağın dilden söyleyeyim yasal olan her platformdaki genel kurallar. Mesajımı art niyetli anlayarak kendinizi haklı çıkarma çabanıza hayranım cidden. Bu fotoğrafı atarak bana laf soktun...
  7. Flushixy

Uyarılar niye süresiz?

6 aydan eski konulara mesaj yazarak yeniden üste çıkarmak yasak.
  8. Flushixy

Uyarılar niye süresiz?

Ahahah. Ne zamandan beri fikirleri belirtmek " artist " 'lik oldu. Garip düşünce yapınız var çözemiyorum sizi cidden.
  9. Flushixy

Uyarılar niye süresiz?

Her insan hata yapmaz. Yeni üyeysen git kuralları oku, onu da geçtim konu açarken vs. koskoca kurallar yazıyor. Bu tarz bahanelerin ardına saklanmanın mantığı yok.
  10. Flushixy

Uyarılar niye süresiz?

Aldığın uyarı türüne göre değişiyor diye biliyorum. Ayrıca bu forumda nasıl oluyorda ceza almayı başarabiliyorsunuz. Küfür dışında her şey serbest saylır...
  11. Flushixy

ANA KONU'lar için ANA KONU eki getirebilelim

işte bu sayı arttırılabilir, özgün ve göze hitap eden resimli vs. konular sabitlenirse üyeler özgün ve kaliteli konular açmaya teşvik edilmiş olur.
  12. Flushixy

Ana konu muhabbeti yerine yararlı konuları sabitlemek daha mantıklı olmaz mı?
  13. Flushixy

Ana konu diye bir şey yoktur, aynı konudan açılmaması için moderatörler belli kategorilerde konuları üste sabitlesinler, sabitlenen konu konu sahibi tarafından hep güncel tutulsun.
  14. Flushixy

Forumda boş yanıt verenler hakkında

Yorum ve reaksiyon kasmak için şekilden şekle giren insanları anlayamıyorum :D
  15. Flushixy

''Konu Dışı'' Kategorisinin Denetlenmesi

Örneğin; konu dışı bölümüne daha sıkı bir denetim gelir, üyeler zırt-pırt uyarı/ban cezası almaya başlar. Bu seferde bundan dert yanarlar. Kısacası insanlara hiçbir şeyi beğendiremezsin. Bana soracak olursan denetim gelmeli ancak bunu biz istiyoruz diye değil kendileri gerekli gördükleri zaman...
  16. Flushixy

Konu dışı bölümünde açılan konular olmasa forumun bu kadar aktif olması mümkün değil. Çünkü şuan forumda bulunan büyük bir kitle yardım etmekten çok buraya sohbet - muhabbet amaçlı giriyor. Konu dışının aşırı şekilde denetlenmesi durumunda bu kişiler aldıkları cezalar yada uyarılar neticesinde...
  17. Flushixy

Bahsettiğim şeyde bu zaten, forumdaki sorunları görebilen kişiler yalnızca sizler değilsiniz :D (Yorum yazmadan önce attığım özel mesaja baksaydın keşke...)
  18. Flushixy

Haftada bir böyle konu görüyorum bence böyle konularda açılmamalı :D @Mehmet Yılmaz neyi ne zaman yapacağını zaten biliyor bırakın adamlar işini yapsın. Kısacası balığa yüzmeyi öğretmeye çalışmayın arkadaşlar.
  19. Flushixy

Konu Dışı Bölümünde Reaksiyon Kalksın

Direk " böyle böyle diyen " görmedim ama ima yapan çok var. Belki banada öyle gelmiş olabilir ama sanmıyorum, bundan sonra gözüme çarpsarsa özel mesajdan iletirim size :)
  20. Flushixy

Konu Dışı Bölümünde Reaksiyon Kalksın

Yazık ki ne yazık... Sizinde işiniz zor :D Kolay gelsin.
Top Bottom