Arama sonuçları: *

1. HABAR

Foruma Yaş Kısıtlaması Gelmeli

Ekran görüntülerinin arasına şunu da ekleyebilir misiniz rica etsem?
  2. HABAR

ABCÇD

3. HABAR

Foruma Bazı Firmaların Müşteri Hizmetleri Gelsin

Çekirdek temsilcisi bile var.:geek: @Linux
  4. HABAR

Foruma yazım kuralları ile ilgili sistem gelebilir mi? (technopat kadar ağır olmayacak şekilde)

Her harfine katıldığım bir söz, bir de saçma sapan şeyler konuşmaktan, yazmaktan gurur duyanlar var.
  5. HABAR

Filtreme Kısmı Hakkında Öneri

Ben birkaç konu kayar halde denk gelmiştim iki forumda da, o kadar görmedim.
  6. HABAR

Filtreme Kısmı Hakkında Öneri

Bunun sebebi yeni konuların açılıyor oluşu, öyle olunca onlar da arka sayfaya düşmüş oluyor.
  7. HABAR

Anasayfadaki (bence) uygunsuz reklam

Bu reklam.
  8. HABAR

Yanlış Yönlendiren Kullanıcılar

https://donanimarsivi.com/forum/konu/her-oyunda-istisnasiz-fps-drop-freeze-aliyorum-videoyu-izleyin.74428/ Rütbe hiçbir şekilde bilgi ölçütü değil maalesef forumda. Örnek konu. Diğer bir nokta da tek kelime mesaj atıp çıkan tayfa. Raporlayın!
  9. HABAR

Açılan Bazı Konu Başlıklarında Geçen "Beyler" İbaresi

Amacım duyar kasmak olsaydı yirmi satır yazı yazardım "Siz nasıl erkek kadın eşitliği yapmıyoğuz yağğğvg" gibisinden bir şeyler yazardım. Adı üstünde, bir öneriydi, duyar kasmayı amaçlamıyorum.
  10. HABAR

Neden arkadaşlar yazılsın ki? "XXX ürünü nasıldır?" "YYY nasıl yapılmalıdır ?" gibi de olabilir. Ki arkadaşlar farklı, beyler farklı. :) Arkadaşlar da yazılabilir yani. :) (en azından bence)
  11. HABAR

Ya ben de umursamak istemiyorum ama rahatsız edici bir durum bana göre. 1590950961 Sizce forumda kadın/ hanım kullanıcı olmama ihtimali var mı?
  12. HABAR

Başlıkta bahsettiğim durumdan rahatsız olan tek ben miyim? Bu tür konulara "üzgün" atıp çıkıyorum genelde. Bu forumdaki herkes erkek olmak zorunda değil. Böyle bir durumu rapor etme hakkımız var mı?
  13. HABAR

Engellilere veya Durumu İyi Olmayanlara Destek Kampanyası

Fikir çok güzel ama suistimale çok açık bir konu bence. Hadi, "Ben engelliyim, para verin bana mı diyeceğiz?" Ruhu bozuk insanlar, bu güzel fikirlerin hayata geçmesini önlüyorlar.
  14. HABAR

ödül puanları ne işe yarıyor birisi açıklayaibilirmi teşekkürler

Forumda bir statü derecesi gibi düşünebilirsiniz. Bir işlevi yok.
  15. HABAR

İkinci El Forum Konusu

Belli kurallar çerçevesinde güzel olabilir aslında. :D
Top Bottom