Arama sonuçları: *

1. J

Konu Onay Sistemi Gelsin Lütfen

Katıldığım günden beri bu konuyu yüzlerce mesajımda dile getirmişimdir ama forum kültürüne aykırı olduğu gerekçesiyle reddedildi. Teknoloji Forum'u olmadığımız için çokta eleştiri yapamıyorum.
  2. J

Foruma @everyone eklentisi gelse nasıl olur?

Çok fazla gereksiz kullanan insanlar olacaktır. Everyone atıp rahatsız eden insanları serverimden banladığım gibi burada da yoksay tuşuna basarım. Gelmesin daha iyi. Her sorunu olan everyone atacaksa oho.
  3. J

Farklı kişilerin konularının yükseltilmesi.

Rank isimlerinin anlamlarını anlayamadım bir de sıralama mı yapacağım aaa.
  4. J

Üyelerini tanımadan yorum yapmana üzüldüm, foruma geldiğim günden beri boş mesaj spamlamak yerine insanlara yardım edip samimi olmaya çalışıyordum. Son zamanlarda ise hem foruma ara verdim ve geldiğimde sadece kötüye gittiğinden bahsediyorum çünkü düzeltilecek denilen hatalar hala düzeltilmiyor...
  5. J

Technopat'ta rank sistemini önemseyen yok. En iyi cevap sayısı ise yani sadece eklenti. Tüm sistemi ufak 1 sayı üzerine kurmak büyük cesaret ister, şu anki sistem gayet samimi. İnsanlar birbirlerinin rank atlamasına seviniyor falan.
  6. J

Forumu bırakmak için başka bir sebep daha, oturmuş olan sistemi bozmak yerine başka şekilde değerlendirmenizi öneriyorum. "En iyi cevap" sayısına göre yetkilendirme olması forumun dengesini alt üst edecektir. "Ben de aynı şeyi yazdım ama diğeri seçildi" ya da rekabet yüzünden insanlar tartışabilir.
  7. J

Ciddi Derece de Yazım Yanlışı Yapan Kişiler Uyarı Almalı!

Son zamanlarda herşeye uyari istemeye baslamisiniz.
  8. J

Konum Bölümünde ''dan,den'' Ekinin Kaldırılması

Haritada yok kardeş, İzmir'dansın.
  9. J

Konum Bölümünde ''dan,den'' Ekinin Kaldırılması

Sen İzmir'dan değilsin de neredansın?!
  10. J

Rütbeler Mesaj Üzerinden Değil Reaksiyon Üzerinden Olabilir mi?

Rütbe biraz daha değerli olsa kim tutardı beni? Amaçsız hissediyorum.
  11. J

Foruma yenileme butonu gelsin

F5, Neler Yeni kısmına basman yeterli olur.
  12. J

Mesaj yükseltme gelsin?

"En iyi Cevap Sayısı" şeklinde yeni bir bölüm vardı yer kaplasa da hoşuma gidiyordu ama daha arama çubuğu çalışmıyor.
  13. J

Profillerimize banner koyma özelliği!

Steam'de geldiği gibi bu PP'i buldum, pembe ile aşırı hoş. 500 mesaj atarım günlük, o kadar da reaksiyon alırım, iyi para.
  14. J

Uyumayanlar Gecesi Etkinliği Olabilir [Forum'a Özel]

Ben araya kaynamış gibiyim çok konuşmuyorum.
  15. J

Ayda 1 kere isim değiştirme hakkı

Değiştirmek bence direk mantıksız, pişman olacağın isimler kullanmamayı öğretir.
  16. J

DA Forum 1 Milyon Mesaja Özel Etkinlik

Türkiyede hiçbiri yok, çinden gelenler elbet bir yerinde oynanma oluyor. Kart mesela hiçbir yerde mavi değilken burada mavi, RAM ise deli gibi OC performansı var, CPU desek altın slikonlu. TR'de ise hepsi random dağıtılıyor denilebilir. 1596978549 He ilk başta RAM'in kodunu okutunca 2666 MHZ...
  17. J

Durun kartın fotoğrafını atayım :D
  18. J

Çok gezen birisi değilim, geçen sene birkaç kez paraşütle atlama yaptım bursa da o kadar. Bu sene ailemle gezmeyi planlıyorduk babam virüsten dolayı çinden gelemediği için eve kapandım iyice. Mutluyum evde merak etmeyin :D
  19. J

Birkaç gün öncesine kadar arkadaşlarla kadıköy planı vardı sonra hepsini birkaç dakika içinde kaybedince yapacak bir şey arıyordum ve buraya gelme kararı aldım, oyun oynarken yalnız olmayı sevmediğim için buradayım hala.
  20. J

Bilmiyorum oldu bir şekilde :D
Top Bottom