Arama sonuçları: *

1. KendineMüzisyen

Anime ve dizi/filmlerle alakalı kategori gelsin :D

Ben böyle duyar görmedim. Valla tebrikler.
  2. KendineMüzisyen

Karşı tarafın gösterebileceği reaksiyonu yasaklama seçeneği (Üzgün-Kızgın vs.)

Ben gayet mutlu oluyorum. Gene birilerine bir şeyler batmış diyorum içimden. :D
  3. KendineMüzisyen

Gereksiz kızgın atanlara ceza gelmeli

Bazı arkadaşlar bana da yapıyor. Kaale alınmayacak, düşük tipler bunlar. Sal bunları.
  4. KendineMüzisyen

Rütbe renkleri hakkında

mantıklı baya
  5. KendineMüzisyen

Forum çok çok yavaşladı

ben de de baya kasıyor bu konuyu açarken 30 sn yakın bekledim
  6. KendineMüzisyen

80+ Üyelere Onay Sistemi Gelsin

bu işi yapacak kişi bulunursa mantıklı
  7. KendineMüzisyen

Futbol bölümü silinmeli

ben de senin gibi hatta senden daha nazik (bakış açısına göre :D) öneride bulundum ve linç yememk için kapatılsın vs. dememiştim ama yine linç yedim bazı kişiler tarafından 🙄 umarım sen de yemezsni çünkü bu yazdıkların Senin Düşüncen
  8. KendineMüzisyen

İmza limiti arttırılsın!

otobiyografi mi yazacaksınız abi benim gibi sade olun azcık .d
  9. KendineMüzisyen

Maç günü maç konusu açıp tartışma yaratanlar

tamam kanka. hit kasmak istesem maç kaç kaç biter diye konu açardım o.O2 o.O2 amacım kavga etmek değil uzatma konumda da söyledim kendi düşüncelerim
  10. KendineMüzisyen

hala anlamıyorsun birisi konuyu açıp ortaya salıveriyor takım sevdalılarda birbirleriyle atışıyor sonucunda biri birine hakaret edip kavga oluyor sen git gün konusu aç kanka
  11. KendineMüzisyen

fark ettiysen ben konu futbol konusu açılmasın demedim. Burada bunu hit kasmak için açanlar ve holiganlık yapanlardan şikayetçiyim bunu dile getiriyorum herkes kendine göre algılasın umrumda değil ben bunu söylemeye çalışıyorum
  12. KendineMüzisyen

Bu her derbide oluyor. Her zaman bir kavga vs. oluyor ve konu yatışıyor. Kazançlı çıkanlar ise konu sahipleri oluyor.(hit) Bence maç günleri maç konuları açılmasın kavga sebebi oluyor. Düşüncelerimdi bunlar yargılamayın
  13. KendineMüzisyen

Hangi kullanıcı en çok hangi emojiyi almış görmek istiyorum

Örneğin sıralama şeklinde olacak mesela @Aşık Diktatör kullanıcısı 1. sırada ise onu 1. sırada olmasını sağlayan kaç emoji aldığı ve ne hangi emojileri aldığını görmek isterim eğer böyle bir şey var ise bilmiyorum lütfen nereden olduğunu söyleyin
  14. KendineMüzisyen

Kurallar için iki öneri

konu dışında onay saçma olur adı üstünde "konu dışı"
  15. KendineMüzisyen

Forumda Siyaset Kategorisi Açılsın.

düzgünce tartışılabilir
  16. KendineMüzisyen

Cezalı Rolü Alanların Neden Aldığını Öğrenmemiz İçin Bir Yer

geçen haftalarda bana ciddi anlamda küfreden bir kullanıcı cezalı olarak banlanmıştı ne dediğini sebep olarak yazmayacak o yüzden sebep olarak küfür etti yazmak zorunda kalacak bunlarla uğraşmaz bence adminler
  17. KendineMüzisyen

Dislike butonunun Like'ın yanında olması

@Mehmet Yılmaz rehber konularına özel alkış emoji gelsin
Top Bottom