Arama sonuçları: *

1. LineaTurco

Boş Yapma (!) Bölümü Açılsın

Bu ne saçma bir fikirdir forumda insanlaea karışamazsın hele ki konu dışından bilgin yoksa konuya girmezsin olur biter
  2. LineaTurco

Foruma Eklenmesini İstediğim Kurallar

ama böyle küçük şeylerden dolayı belli bir kesim ceza yiyince forum rahat olunması gereken bir yerden artık dönüşüp disiplinin sert olduğu bir ortam gibi gözükecek ve bu da çok büyük bir kesimin gözünde forumu kötü bırakacaktır.
  3. LineaTurco

Foruma Eklenmesini İstediğim Kurallar

tüm yazdığın olaylar kullanıcıların kendine kalmalı yoksa forumdan soğurlar
  4. LineaTurco

Konu açma kategorilerinde arama butonu eklenebilir

Telefon filan sıkıntı oluyor işte
  5. LineaTurco

2. el forum hakkında

abi bir de herkes birbirini kazklamaya çalışıyor tutulmıcağına iddiaya bile girerim herkes piyasanın yarısı veya %25'i daha pahalıya koyuyor ürünleri açıkçası ben 2.el pc topluyorum hiç de yanaşmıcam umrumda da değil herkes birbirini kazıklamaaya çalışsın
  6. LineaTurco

Resim boyutunu ayarlayabilme güzel olur mu?

2. El 1 gün önce gelsin onun yerine ama çok ugraştırmazsa şipşak yapsınlar
  7. LineaTurco

Resim boyutunu ayarlayabilme güzel olur mu?

Boş uğraşmaya değmez bence seriden 2.el gelsin
  8. LineaTurco

Çözüldü✓ dosya yükleme sınırı arttırılabilir mi ?

hocam peki özel konuşmadan neden video atamıyorum konu değil bire bir konuşmada
  9. LineaTurco

Çözüldü✓ dosya yükleme sınırı arttırılabilir mi ?

bir de özel konuşmadan bile video atamıyorum şu video atmanın da önü açılsın ya
  10. LineaTurco

İmza limiti arttırılsın!

imza limiti 100 harf hocam şaka mısın limit zaten özet için pc kullanan biri tamamını görmüyor bile 3 nokta yazıyor konuya girerken aslında alt limit azaltılmalı özet şeyler çekemiyoruz bazen
  11. LineaTurco

Foruma reaksiyon olarak bu emoji gelirmi?

Anlamı yok diyenler için söylüyorum kendisi her anlama gelir
  12. LineaTurco

Bir konuya başka birini etiketleyenler ceza alsın

iz de bu konudan mesaj kasıyorsunuz o zaman zaten mesaj kasmaya çalışsa şu an ne yapıyorsunuz dşye knou dışında bir konu açar orda ne isterse konuşur mantıklı bir şey söylemesine de gerke kalmaz kasar zaten rütbe rütbe kasmak o kadar önemli değil zaten
  13. LineaTurco

1. Yıla Özel Uyarılara Af

hımm bunu nyerine mod ekibi biraz daha bu konulara karşı duyarlı olsa daha iyi olur gibi bu kaldırılsa iyi olur
  14. LineaTurco

ama disiplin için yani küçükler de kaldırılmamalı ben hakettim 2 kere hakaret ettim bazı koyun arkadaşlara 1'er hafta tatile çıktım bi ara kaplanharun gibi tatile çıkmayı düşünüyorum
  15. LineaTurco

ban affı getirilsin diyenlere söylüyorum artık forum modları önemsenmez forumda büyük bir gevşeklik oluşur Uyarı atcaklara söylüyorum burada herhangi bir şahsiyete veya topluluğa hakaret, küfür, nefret söylemi, kötü söylem yoktur.
  16. LineaTurco

Üst Menüye bu şekilde bir şey eklenebilir mi?

Hiç mütevazı olmicam tasarımı çöp yapmışsın ama fikir güzel bir de site de yeni konu açılınca sayfa yenilenme de güzel olur
  17. LineaTurco

Konudaki Çözümü Konu Sahibi Seçebilsin

cino mu kazandı :D
  18. LineaTurco

Konu hortlaması engelleme

Son mesaj mi 6 ay önce olmalı yoksa konu açılışı mi bir de saçma belki benim ihtiyacım var yeni açınca da bu konu var diolar
  19. LineaTurco

haksız uyarı yedim

Ben de 650w shp v2 ye C4 dediğim için uyarı yedim bir kere daha deli olursam forumu kapatcam
  20. LineaTurco

Foruma Yazı Kurallarını Düzeltme Seçeneği Eklenmeli

Hocam onun için TDK'de ki tüm kelimeleri almalılar ama bu alanda Türkçe olmayan kelimeler de var onları da ayrı toplamalılar onları toplarken normal ingilizce kelimeleei almamalilar yani bayağı bir uğraştırıcı bir iş hatta çok fazla uğraştırıcı ve kelimeler birbirine benzeyen oluyor onun için...
Geri