ama böyle küçük şeylerden dolayı belli bir kesim ceza yiyince forum rahat olunması gereken bir yerden artık dönüşüp disiplinin sert olduğu bir ortam gibi gözükecek ve bu da çok büyük bir kesimin gözünde forumu kötü bırakacaktır.
abi bir de herkes birbirini kazklamaya çalışıyor tutulmıcağına iddiaya bile girerim herkes piyasanın yarısı veya %25'i daha pahalıya koyuyor ürünleri açıkçası ben 2.el pc topluyorum hiç de yanaşmıcam umrumda da değil herkes birbirini kazıklamaaya çalışsın
imza limiti 100 harf hocam şaka mısın limit zaten özet için pc kullanan biri tamamını görmüyor bile 3 nokta yazıyor konuya girerken aslında alt limit azaltılmalı özet şeyler çekemiyoruz bazen
iz de bu konudan mesaj kasıyorsunuz o zaman zaten mesaj kasmaya çalışsa şu an ne yapıyorsunuz dşye knou dışında bir konu açar orda ne isterse konuşur mantıklı bir şey söylemesine de gerke kalmaz kasar zaten rütbe rütbe kasmak o kadar önemli değil zaten
ama disiplin için yani küçükler de kaldırılmamalı ben hakettim 2 kere hakaret ettim bazı koyun arkadaşlara 1'er hafta tatile çıktım bi ara kaplanharun gibi tatile çıkmayı düşünüyorum
ban affı getirilsin diyenlere söylüyorum artık forum modları önemsenmez forumda büyük bir gevşeklik oluşur
Uyarı atcaklara söylüyorum burada herhangi bir şahsiyete veya topluluğa hakaret, küfür, nefret söylemi, kötü söylem yoktur.
Hocam onun için TDK'de ki tüm kelimeleri almalılar ama bu alanda Türkçe olmayan kelimeler de var onları da ayrı toplamalılar onları toplarken normal ingilizce kelimeleei almamalilar yani bayağı bir uğraştırıcı bir iş hatta çok fazla uğraştırıcı ve kelimeler birbirine benzeyen oluyor onun için...