Arama sonuçları: *

1. Muti

Konu Onay Sistemi Gelsin Lütfen

bence gelmesin ya nedeni de şu, acil cevabını öğrenmemiz gereken konularda technopattaki gibi 15 dakika bekleyemeyiz. Troll konulara bu şekilde sabrediyorum ben. Belki belirli kategorilere gelebilir ama onay sistemi
  2. Muti

Sanırım Forumda Bir Açık Buldum

@Mehmet Yılmaz
  3. Muti

Siyaset konusu açmak yasaklanmalı

Hakaret etmemek bu kadar zor olmamalı sırf bu konu için değmez
  4. Muti

Karşı tarafın gösterebileceği reaksiyonu yasaklama seçeneği (Üzgün-Kızgın vs.)

Haksızlık etme bence usta adamlara ya. Umutunuz banlanmalı ama konuyu düşününce sanki kendini dokunulmaz yapmak istiyormuşsun gibi geliyor.
  5. Muti

Chia Coin Bölümü Gelebilir Mi?

Ssd ile coin kazıyoruz doğru muyum? Peki m2ler harddiskten fazla mı kazandırıyor
  6. Muti

Sizce Teşekkürler Emojisi Gelmeli mi?

ben gelmesi gerektiğini düşünüyorum
  7. Muti

İkinci el bölümü için birkaç öneri

Güzel öneriler, düşünülebilir
  8. Muti

Cevaplanmayan Forumlar için Katalog Gelsin

Bence gelmesi çok mantıklı olurdu forumda cevaplanan konu sayısı ciddi anlamda artardı @Mehmet Yılmaz
  9. Muti

"Katkıda Bulunan" rütbesi gelsin

Çok açıklayıcı olmuş Misaki abi
  10. Muti

Çekiliş için yorum ve reaksiyon kasanlar.

Katılım tarihi mantıklı ama o sistem videosundan önce veya sonra katılanlar da kampanyaya dahil olursa saçma olur bence. Mesela Abdullah abi foruma özel sistem yapıcam dedikten de önce katılan kişilere özel olsun asıl böyle foruma özel bir sistem olur
  11. Muti

Forumdaki (Sanırım) Küçük Hata

bu arada mobilde bir de cevap vere tıklayınca kodlar gözüküyor o da bir hata olabilir diye belirteyim dedim
  12. Muti

..... Şey Alınır mı? Sistem İmzamda

Oha la yeni fark ettim ben de yakınıp duruyordum telefonda niye imza gözükmüyor diye:D
  13. Muti

enter tuşu mesajı göndermeli

Yok yok göndermesin rehber yaparken falan yanlışlıkla yayınlanır falan
  14. Muti

Nickimizi renklendirme.

İsteyen tek renk isteyen de harf harf renklendirebilse çok iyi olur
  15. Muti

Forumda Siyaset Kategorisi Açılsın.

Özellikle bu fiyatlar neden böyle konusunda direk RTE'ye laf ediliyor mesela onu destekleyen kişi veya o adam ile aynı fikirde olmayan birisi savunur yani normal ama çok da saygı çerçevesinde olan tartışmalar olduğunu sanmıyorum yasaklansa olabilir
  16. Muti

Rütbe atladığımızda bildirim gelebilir

Çok önemli değil Ama gelse kötü olmaz ben bronze olduğumu arkadaşlar bronze ho diyince anlamıştım
  17. Muti

Profile mesaj sabitleme

Gelirse iyi olur ama dediğiniz gibi gelmezse de çok bişey kaybetmeyiz
  18. Muti

Foruma Kupon - İndirim Kodu Vb. Alım/Satım/Takas Kategorisi Gelmeli

Sanırım bana trendyolu birkaç ay sonra tekrar indirdiğim için geldi geri dönüş kampanyası falan diyordu 1612044790
  19. Muti

Foruma Kupon - İndirim Kodu Vb. Alım/Satım/Takas Kategorisi Gelmeli

Var mı hocam sende de o kupon bana özel mı sadece
Top Bottom