Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Makalelere puan verme özelliği gelebilir

Puanlama da reaksiyon sistemine dönmezse (gereksiz kızgınlar gibi) faydalı olur bence.
  2. RTX3070

Hatalı Yönetim, Ufak Olmayan Birkaç Sorun ve Ötesi

Peki burada forumun adaletini eleştiren çoğu kişinin yine burada forum kurallarını hakaret ile çiğnemesi? :D
  3. RTX3070

Hatalı Yönetim, Ufak Olmayan Birkaç Sorun ve Ötesi

Forumda bir yasa yok sonuçta. Yöneticilerin insiyatif kullandığını düşünmesem de kullanmaları en ufak bir sıkıntı olmaz bence.
  4. RTX3070

Banlanan troller sürekli yeni hesap açıp yeniden trollükler yapıyorlar!

IP ban sökmez ki, modemi kapatıp açsa bile yeni IP atanıyor. Bence tek çözüm daha fazla moderatör alınması olabilir.
  5. RTX3070

Sınırsız ban yiyen üyelerin profilleri neden silinmiyor?

Çok fark etmez herhalde belki milyonlarca silinen profil olsa o zaman fark eder.
  6. RTX3070

Konu paragraf editörü hakkında önerilerim

Bugün bu konumu yeniledim, çok daha detaylı artık isterseniz bi' göz atın :) https://forum.donanimarsivi.com/konu/detayli-windows-10-yuekleme-temiz-kurulum-rehberi.11121/ Bu konuyu yenilerken bazı özellikleri çok aradım, "keşke bu da olsa" dediğim özellikler şöyle listelenebilir: - Birden çok...
  7. RTX3070

Foruma destek olmak için "destekçi rütbesi" satın alma

Tag olsa olsa profilde olur yani birinin profiline girmeden gözükmez. LTT Forum gibi.
  8. RTX3070

Bunlardan haberim yoktu teşekkür ederim.
  9. RTX3070

Çoğumuz zaten reklam engelleyici kullanıyoruz ve herkese de kullanılması öneriliyor. Forum için mobil uygulama ve birçok başka istekler geliyor, forumun gelirini bilmesem de bu işlerin parayla olduğunu bir geliştirici olarak biliyorum. Eğer satın alınabilir destekçi rütbeleri gelirse uygun bir...
  10. RTX3070

Konu sınıflandırma sistemi eklenmeli

Bazenleri kendi konularımdan belli konuları bulmak istiyorum ancak teker teker arama yapmak veya konularım kısmından açmam gerekiyor. Aklıma bunun yerine bir sistem fikri geldi, bu da "kategoriler" olur. YouTube'daki oynatma listeleri gibi gizli ve herkese açık olabilmeli. Kategorilere...
  11. RTX3070

En Ufak Sorular İçin Bile Açılan Konular

Bilmeyen kişiler Google'da aratınca çıkacağını veya Google'daki çözüm önerilerini anlamıyor olabilir. Bizzat yakınlarımdan biliyorum.
  12. RTX3070

Korsan'a Destek Verilmemesi Hakkında Olan Kuralın Geliştirilmesi

Bu forumun konsepti bana daha çok teknoloji ile ilgili her şey olan bir forum gibi geliyor o yüzden şahsen ben bir sıkıntı göremiyorum.
  13. RTX3070

Korsan'a Destek Verilmemesi Hakkında Olan Kuralın Geliştirilmesi

Çünkü korsan yazılım yasal değil sonuçta. Link ona direkt yönlendiriyor. Eğer korsana tepkiniz varsa korsan konularına yardım etmezsiniz olur biter.
  14. RTX3070

Ana sayfa sadece PC için değiştirilmeli

Nasıl oldu ki şimdi bu?
  15. RTX3070

Yok bugün değişti nasıl oluyor o?
  16. RTX3070

TV'de daha küçük gözükmesi gerek değil mi? Gerçi 1080p ise büyük gözükür.
  17. RTX3070

Mobilde güzel gözüküyor ama sanki PC'de biraz küçük gibi. Bence PC'ler için aralarda daha fazla boşluk olmalı veya profilden ayarlanabilmeli.
  18. RTX3070

Forumun Kalitesizleşmesi ...

Forumun site yapısını bilmiyorum ama e-posta kontrolünde sunucu kontrolü varsa sunucu tarafına böyle bir şey bağlanamaz mı?
  19. RTX3070

Forumun Kalitesizleşmesi ...

Mehmet abi ben böyle bir şey ile karşılaşmıştım işe yarar belki. https://github.com/IkechukwuAKalu/temp-mail-detector#readme
  20. RTX3070

uyarıların (affedilmesi)

Af çıkmamalı sonuçta bir ceza alınmış.
Top Bottom