Arama sonuçları: *

1. Söyleyeceklerim bu kadar

Çözüldü✓ forumda açtığım konuya eskisi gibi cevap alamıyorum insanlar ilgilenmiyor buna bir çözüm bulun

Ben lightsync arındırılmış modeli diye biliyorum.g102 ve g203 farklı yerlerde satıldığı için isimleri farklı diyebiliyorum.
  2. Söyleyeceklerim bu kadar

Çözüldü✓ forumda açtığım konuya eskisi gibi cevap alamıyorum insanlar ilgilenmiyor buna bir çözüm bulun

Profigy almayınız prodigy modelinde çift tıklama orunları oluyor diye duymuştum ama ligthsync da olmuyormuş galiba yani lightsyn 1 üst modeli. 1608279368 102 ve 203 aynı mouse değil mi ?
  3. Söyleyeceklerim bu kadar

Tatıldığı bölgelere göre isim farklılıkları oluyor birinin asya pazaraı ötekinin de amerika pazarında satılıyor olması lazım.
  4. Söyleyeceklerim bu kadar

Konulara "troll konu" yazanlara ceza verilmeli

Bende böyle bir konu açcaktım sen açmıssın.
  5. Söyleyeceklerim bu kadar

Boş duyar kasanlara ceza gelmeli

Bu arada o gta5 le ilgili yazıyı sana yazmadım alındıysan su @firatbey bu kişiye yazdım.bence de haklısın çocukca haraketler.
  6. Söyleyeceklerim bu kadar

Evet Direk gta5 de pek belli olmuyor diye cevap verebilirdin dalga geçmek yerine ?? @firatbey 1606227008 Katılıyorum sana
  7. Söyleyeceklerim bu kadar

Sen konuya yardım etmişsin senlik sorun yok yukarıda firatbey adlı kişi dalga geçmiş ve hala sürdürüyor haklı olduğunu sanıyor bir de üstüne :D
  8. Söyleyeceklerim bu kadar

Dikkat çekince ne oluyor?
  9. Söyleyeceklerim bu kadar

Adamın oyun ayarlarında sıkıntısı var çalışmıyor bilenlerden yardım istiyor sizde 'MoRuQ HaliNE ŞükRet Benİm 256Kb RaMiM Var' genelde böyle cevaplar veriyorsunuz
  10. Söyleyeceklerim bu kadar

Ne alaka adamın bir sorunu var yardım etmek yerine dalga mı geçiyorsunuz.
  11. Söyleyeceklerim bu kadar

Benm başıma o arkadaşın ki kadar gelmedi bied arkadaşında sistemi orta seviye bir sistem sayılır o kadar da duyar kasmışlar.Acaba ileride sistem alıp bir sorun olup konu açınca böyle mesaj gelse ne hissedeerler.
  12. Söyleyeceklerim bu kadar

Hemde mesaj kirliliği oluşuyor konuda mesajların yarısı öyle.
  13. Söyleyeceklerim bu kadar

Arkadaşlar biri konu açmış kenar yumuşatma çalışmıyor diye diğer kişiler de yazıyor ki halina şükret benim sistemim bile yok vs. bu benim başıma da geldi ekran kartın az kullanılıyor diye konu açmıştım eskiden biri yazmıştı ki benim işte şu kadar ramim var şükret tamam şşükretmek gerekiyor da...
  14. Söyleyeceklerim bu kadar

ABCÇD

benim hepsi cobretti .d
  15. Söyleyeceklerim bu kadar

ABCÇD

7 tane kızgınım var hepsi @cobretti
  16. Söyleyeceklerim bu kadar

ABCÇD

Benim de çoğu kızgınım @cobretti sağolsun.
  17. Söyleyeceklerim bu kadar

ABCÇD

@cobretti
Top Bottom