Arama sonuçları: *

1. Slayer109

Donanım Arşivi Forum Blog

ya ben daha çok futbol ile ilgili yazmayı düşünüyorum en çok anladığım şey çünkü linkini atabilirsiniz okumak isterim
  2. Slayer109

hmm anladım ama gelmesini çok isterim blog yazıcam burda kendimi geliştirip internet sitelerinde çalışmak istiyorum
  3. Slayer109

Anlamadım ama
  4. Slayer109

Donanım Arşivi Forum sitesine Blog yazma yeri gelse çok iyi olur blog konusunda kendini geliştirmek isteyenler için çok faydalı olur
  5. Slayer109

Gereksiz konu açanlar için yeni sistem

kesinlikle
  6. Slayer109

Gereksiz konu açanlar için yeni sistem

bence gereksiz konu açanların 10 reaksiyon puanı silinsin 1609252041 veya daha fazlasıda olabilir ama o devam ederse bu gereksiz konulara
  7. Slayer109

DA Forum Mobil Uygulaması

ama çıksa fena olmaz telefondan kullanıcam ama google da donanım arşivi forum sitesi çok kasıyor
  8. Slayer109

DA Forum Mobil Uygulaması

Donanım Arşivi forum sitesinin mobil uygulaması olsa güzel olur bence çünkü bazı telefonların googleda kasıyor mobil uygulaması çıksa bence daha iyi olur
  9. Slayer109

günün kaç saatini forum sitesinde harcıyoruz

mesela tamsaati söylicek 2 saat 30 dakika ise 2 saat 30 dakikda dedğim gibi çok gerekli değil ama yine güzel olur
  10. Slayer109

işte nekadar burdasınız
  11. Slayer109

mesela böyle bir özellik güzel olur instagramdada vardı ya günde ne kadar aktif olduğunu gösteriyor böyle olabilir ama yani çok gerekli değil ama yinede olsa güzel olur mu?
  12. Slayer109

Forum sitesinde Rütbeler

mesela böyle olsa sen 80+platinum uzman olursun 1604586638 mesela böyle olsa sen uzman olursun
  13. Slayer109

Forum sitesinde Rütbeler

onu işte @Mehmet Yılmaz abi bunun hakkında konu açar en olmadık zaten reaksiyona göre
  14. Slayer109

Forum sitesinde Rütbeler

mesela birde 20 k+ reaksiyonu olanlar emektar olabilirler
  15. Slayer109

Forum sitesinde Rütbeler

DH nedir hocam
  16. Slayer109

Forum sitesinde Rütbeler

bu arada 1000+ uzman dedimde aklıma rütbe gelmedi diye bunlar uzunca düşünülüp yazılabilir 1604586127 nasıl yani?
  17. Slayer109

Forum sitesinde Rütbeler

kesinlikle
  18. Slayer109

Forum sitesinde Rütbeler

80+Silver Uzman veya dahada genişleyebilir bu rütbeler benim pek aklıma gelmedi çünkü 1604585918
  19. Slayer109

Forum sitesinde Rütbeler

ve ya eklenebilir mesela ben 80+Bronze Çırak diye 1604585765
Top Bottom