Arama sonuçları: *

1. TeknoPiyon

eski kilitlenmiş konularımızın kaç k hit aldığını öğrenme gelmeli

önceden kilitlenmiş konuların kaç k hit aldığını kaç mesaj yazıldığını öğrenebilmeliyiz konuyu uplamak istemiyen olabilir ceza alabiliceğinden dolayı
  2. TeknoPiyon

Durumuna yorum yapan kişinin bildirim almaması

tamam buldum ama başkasına yazınca olmuyo kanka olay orda
  3. TeknoPiyon

Durumuna yorum yapan kişinin bildirim almaması

@Mehmet Yılmaz abi yapabiliyorsak durumuna yorum yaptığımız kişinin aynı duruma mesaj yazıldıkça bildirim gelmesin bazı yorumlar 100 yoruma kadar gidebiliyor o yüzden birde etiket atılmadan durumdan bildirim gelmesin bence
  4. TeknoPiyon

AKP'yi eleştirin ve size hakaret edeyim :serbest

çinde 8 birim 1 dolar yapıyor fakat çinin sanayisi çok iyi 2.elde adamlar dünyayı yönetiyor biz daha ilerleyemedik ama yakında ilerleriz inşallah 1618606512 kanka adamlar denizi doldurup kendilerine tarım arazisi yapıyor adamlar tarımdan kazanıyor parayı senin ülkende tarımcılık kaldımı ki?
  5. TeknoPiyon

birazdan 1980 darbesi gibi bir sağdan bir soldan üyeler banlanıcak gibime geliyor D:dsaddsa
  6. TeknoPiyon

beklediğim yorum işte adamsın
  7. TeknoPiyon

düşmüş en azından 8.50 yi görmüştü 3 hafta önce unutmayalım bir algı ile 7.30 dan 8.5 e çıkartmışlardı bunuda unutmayalım
  8. TeknoPiyon

koyun olan kendileri haberi yok kendilerini kurt zannediyolar
  9. TeknoPiyon

Özel konuşma başlat ta bulunan ingilizce hata

Yok ingilizce ya onu düzeltsin diye yazdım 1617743062 La aç aç mesaj yazcam yazamiyom ;o
  10. TeknoPiyon

Özel konuşma başlat ta bulunan ingilizce hata

@5x_d4emon a mesaj yollarken böyle bir hata ile karşılaştım @Mehmet Yılmaz bir el atarmisin abi
  11. TeknoPiyon

"İkinci El" Bölümü İçin Tasarım - Öneriler

abi neler yenide 2.el şeyleri kaldırılmalı bence halledebilirsen siler misin
  12. TeknoPiyon

Bilerek Ban Yiyenler Hakkında

Abdullah abi
  13. TeknoPiyon

Bilerek Ban Yiyenler Hakkında

Bencede ama reddettiler bunu abdullah abi dedi 1615228711 Ben açtığımda saçma yazıyolardı ae
  14. TeknoPiyon

[Yeni Özellik] Forumdaki Kullanıcılar Ana Kategori Seçimi Yapabilecek!

Bence şey olabilir reaksiyon skoru en iyi cevaplar gibi yerde yazabilir çok büyük alan fakat yapmıcanı söylemiş ozaman saçma bir şey oluyor eklenmesede olur
  15. TeknoPiyon

[Yeni Özellik] Forumdaki Kullanıcılar Ana Kategori Seçimi Yapabilecek!

@Mehmet Yılmaz bence imza kısmının altında yazabilir çok iyi olur 1614765894 ama çoğu kişi oraya bakmıyoki
  16. TeknoPiyon

"Teknik Sorunlar" Kategorisinin Adı Değiştirilmeli

Fazla kategori olmuyormu
  17. TeknoPiyon

Konudaki Çözümü Konu Sahibi Seçebilsin

hocam adam yan hesap açar örneğin bildiği çözümü kendine anlatır en iyi cevap kastırır diğer hesaba sonra gelir kendi gibi gösterir bence benim en az 3 en iyi cevap ımvar ama raporlamıyolar hüüü
Top Bottom