Arama sonuçları: *

1. Trieetz

Sürekli Nasıl Rütbe Atlalım Konularına Bir Öneri

Konu dışına gir her bölüme bir mesaj at ya da linç edileceğin bir konu aç kızgın emojiden hesap yaparsan 10 ordan gelir. Her konuya gir bir mesaj at tartışma çıkar birbirinizi linç ederek mesaj sayısını ikiye katla. Beğeni için allah büyüktür gibi yazılar yaz duyar kasarak ikiye katlarsın...
  2. Trieetz

Alıntı ya da etiketleyip cevap vermeyince bildirim gelmiyor.

Cevap butonuna basinca geliyor ama diğer arkadaşlara bildirim gitmiyor sadece cevap butonuna bastığım arkadaşlar görüyor.
  3. Trieetz

Alıntı ya da etiketleyip cevap vermeyince bildirim gelmiyor.

Yetkili arkadaşlara bunu diyeceğim. Yetkili arkadaşlar böyle bir özellik getirin. Çoğu kişi bilmiyor yazıyor etiket ve alıntı yapmadan bildirim gelmiyor bu yüzden çoğu arkadaşa yardımcı olamıyoruz. Lütfen imkan var ise böyle bir özellik getirin alıntı ve etiket yapmaya gerek kalmasın direk...
  4. Trieetz

Forumda Eksik Gördüğünüz Kategoriler Neler?

Onun gelebiliceğini sanmıyorum. Sunucuların belirli bir boyutu var resim için ayırdığı. 10MB çıkarsa kişi başına atılan profil resmi konuda kullanılan resimler yüzünden sunucu çöker geleceğini sanmıyorum onun.
  5. Trieetz

Hocam rahatsız ediyorsam kusuruma bakmayın. GİF formatında profil resmi özelliğide gelecek mi ?
  6. Trieetz

Tekrar gelme ihtimali var mıdır ? Gerçekten bir forum sitesi için gerekli bir şey olduğunu düşünüyorum. Özellikle bilgili insan olduğunu anlamak için.
  7. Trieetz

Beğen butonunun yanına öyle bir buton gelirse bence muazzam olur ve kolay olur. Rahatlıkla yapıla bilir. Ayrıyeten istatiskler bölümünede öyle bir şey gelirse insanlar anlar yazan kişinin bilgili olup olmadığını.
  8. Trieetz

En iyi cevap gelir mi hocam. Örnek diğer forum sitelerindeki gibi ? Çözüldü işareti. Örnek bir arkadaş soru soruyor. Onu cevaplayıp çözüyorum ve bana bir skor geliyor en iyi cevaplar adı altında.
  9. Trieetz

Allah kolaylık versin hocam.
  10. Trieetz

Hocam hem eleştiri hemde övgü olarak görün. Gerçekten her şey mükemmel sadece temada sadeleşirse daha iyi olur. Siteye girince başka yerde gibi hissediyor insan kendini. Güzel bir forum sitesine yakışır bir tema olursa eminim çoğu kişi üye olur.
  11. Trieetz

Hocam kategori değilde bence tema değiştirilmeli. Çok şekil bir teması var sitenin. Klassik bir tema koyulmalı. Böyle girince forum sitesinde olduğunu hissettirecek. Onun dışında her şey mükemmel elinize emeğinize sağlık güzel bir forum sitesi. Başarılarınızın devamını dilerim. Allah kolaylık...
Top Bottom