Arama sonuçları: *

1. YASOGRALL

Aynı Konunun Defalarca Açılması

Dostum zaten öneri kısmına açtım:D Başka da rastlamadım
  2. YASOGRALL

Evet çoğu üye farkında değil.Bende merakımdan keşfetmiştim. Önerimi doğru buluyorsanız kurallar kısmına eklenebilir.
  3. YASOGRALL

Bir konuda sağda üstte takip,cevap yaz, kısmının orda eğer konu sahibiysen birde YÜKSELT seçeneği olur,onu kullanabilirsin.
  4. YASOGRALL

Evet arama butonu pek verimli değil.Ben şunu kast etmeye çalıştım.Konuyu açan kişi konusuna mesaj yazılmayınca aynı konuyu tekrar açıyor.Ama konuyu yükseltmeyi bilse yeniden açmasına gerek kalmayacak.
  5. YASOGRALL

Teşekkürler düzelttim.
  6. YASOGRALL

Cümlede vurgulamak istediğim yerlerde SHİFT tuşunu kullanıyorum.
  7. YASOGRALL

DA FORUMDA günde yüzlerce konu açılıyor.Bu gayet doğal. Ama bazı konular görülmüyor,cevaplanmıyor,bazı üyeler de KONUYU YÜKSELTME özelliğini bilmediği için,aynı konuyu defalarca açıyorlar. ÖNERİM ŞUDUR:Forum Kuralları kısmına bu durumu açıklayacak nitelikte bir kural eklenebilir.
  8. YASOGRALL

DADG FORUM İÇİN MOBİL UYGULAMA

Kesinlikle katılıyorum kardeşim. Foruma giren bu konuyu açmadan kendine gelemiyor.
  9. YASOGRALL

Eğitim üzerine ayrı bir forum açılabilir mi?

Tüm sınav senesinde olan öğrencilere en basit tavsiyem. Okulda dersi kesinlikle canla başla dinleyin. Okuldan sonra da kısaca günün tekrarını yapın.
  10. YASOGRALL

Evet Mehmet Yılmaz değerlendirileceğini söyledi. Ama en yakın zamanda olmasını umuyoruz.
  11. YASOGRALL

Kardeşim umarım yakın zamanda açılır.Yaz tatili boyunca güzel iletişimler gerçekleşir(yaz kamp önerileri falan.) sende en güzel şekilde faydalanırsın.
  12. YASOGRALL

evet kesinlikle katılıyorum. hem youtube üzerinde izledikleri videoları tartışabilirler. büyüklerinden tecrübe etmiş kişilerden fikir alabilirler. ders anlatan kanalların tavsiyesi yapılabilir. bölümlere seviyelere göre kaynaklar önerilebilir. her açıdan çok faydalı olacağını düşünüyorum.
  13. YASOGRALL

"Eğitim" adı altında yeni bi forum açılabilir. Üniversiteler, Ders çalışma programları, Sınav tecrübelerinin paylaşıldığı, Kısaca eğitim konusunda her türlü konunun konuşabileceği yeni bir forum açılabilir. (Zaten DA-Forum içerisinde yine böyle sınav hakkında tartışmalar,yardımlaşmalar...
Top Bottom