Arama sonuçları: *

1. asemih159

Yeni Bir Kategori Önerisi

Bu konuda haklısınız. Donanım Arşivi Forum’un en sevdiğim yönlerinden biri karmaşık olamaması. Ama insanlar kendileri hakkında hikayeler vb. şeyler paylaştığı zaman bazı kimseler “Böyle şeyleri burda anlatma, bize ne!” gibi şeyler söyleyebiliyor.
  2. asemih159

Yeni Bir Kategori Önerisi

“KONU DIŞI” kategorisi altında “İç Dökme/Anılar” gibi bir kategori olursa güzel olabilir.
  3. asemih159

İmzadaki linkler hk.

İmzadaki linkeler gif eklenmesi nedeniyle kapalı, linklerin açılması fakat içinde “.gif” geçen linklerin engellenmesi bence daha iyi olur. Örn: donanimarsivi.com/merhaba.gif Sonunda .gif geçiyor böyle linkler engellenebilirse daha iyi olur diye düşünüyorum.
  4. asemih159

Konu başlıkları hk.

Onu @Abdullah Hacıgül ’e saklıyorum.
  5. asemih159

Konu başlıkları hk.

Hazır yönetici buradayken bütün skill’lerimi kullanayım dedim.
  6. asemih159

Konu başlıkları hk.

Var ama yetesiz olduğunu düşünüyorum.
  7. asemih159

Linkler hk.

😁
  8. asemih159

Konu başlıkları hk.

Konu başlıklarının yanına ekleyebileceğimiz “Rehber”, “Soru” gibi gibi etiketler getirirseniz büyük konfor olur.
  9. asemih159

Linkler hk.

Konulara eklemek istediğimiz linkleri kopyala yapıştır yapıp eklediğimiz an tıklayıp gidebileceğimiz linkler olsalar güzel olurdu. Şimdi aşağıya kopyalayıp yapıştırdığım bir link bırakıyorum. @Abdullah Hacıgül https://www.tekzen.com.tr/5-kapili 1593561450 Oluyormuş, pardon..🤦🏻‍♂️
  10. asemih159

DA Forum Hakkındaki Görüşlerim

Ben hiçbirine katılmıyorum! Katı kurallar samimiyeti yok eder.
Top Bottom