Arama sonuçları: *

1. baid

Konu başlıklarında Türkçe imla kuralları zorunlu olsun

Full büyük harfle yazmak bir yazım yanlışı değildir.
  2. baid

İnsanların aynı şeyi çok fazla yazması

Ben de daha önce bu olay yüzünden konu açmıştım fakat değişen bir şey yok.
  3. baid

Konu onay sistemi gelsin

Bunlar yazım yanlışı değil 🙄 fakat senin yazdığın "Konu onay sistemi gelsin" yanlış bir yazım. Başkalarına laf atmadan önce kendinize bakın.
  4. baid

Günlük konu sınırı olmalı

Benden görüp ne yazdın? Daha yazdığım cümleyi doğru okumayı bilmiyorsun. bu kaçıncı "daha yazmayacağım" oldu acaba 🤔
  5. baid

Birisi merhaba deyince twittera girip, "Arkadaşlar size bugün yaşadığım taciz olayın-" diye konu atılan bir yer gibi oldu forum. Ayrıca, mesela rastgele birinin kuşu ölmüş olsun. 1) Kuşum öldü diye konu açıyor. 2) Sonra ölen kuşumu ne yapmalıyım diye konu açıyor 3) Kuşumu nerenin toprağına...
  6. baid

Demek ki konu sadece spam ile ilgili değilmiş. Konunun yarısını okuyup yazma. Daha cımbızlamak ne demek onu bile bilmiyorsun ben yazdım diye aynı tabiri kullanmana gerek yok bilmiyorsan.
  7. baid

"Birisi merhaba deyince twittera girip, "Arkadaşlar size bugün yaşadığım taciz olayın-" diye konu atılan bir yer gibi oldu forum. Ayrıca, mesela rastgele birinin kuşu ölmüş olsun. 1) Kuşum öldü diye konu açıyor. 2) Sonra ölen kuşumu ne yapmalıyım diye konu açıyor 3) Kuşumu nerenin toprağına...
  8. baid

Lafı cımbızlama konumdaki ilk mesajımı oku.
  9. baid

Spam ne alaka dostum? Spamın anlamını bilmiyorsun galiba?
  10. baid

Ne alaka anlamadım? Tüm forumun yararına olan konular açmaya çalışıyorum. Steam eventlerini forumda ilk paylaşan benim. 1627375473 Bayramda 6 şekerim kaldı taktik lazım 🤠
  11. baid

@ciddibaran sürekli açıyor @Alcadraz da aynı.
  12. baid

Uyarıları kaldırmanın bir yolu olmalı bence.

O zaman davranışlar tekrarlanır ve bir anlamı kalmaz.
  13. baid

Forum için tavsiyelerim

Hiçbir şeyi bilmeyip her şeyi bildiğini sanan insan türü.
  14. baid

Forum için tavsiyelerim

SDN Türkçe bilmiyor galiba.
  15. baid

Forum için tavsiyelerim

Hem yazmayı hem okumayı bilmiyorsun galiba? Tamamının büyük harf ile yazılmış olması bir yazım yanlışı değil.
  16. baid

Forum için tavsiyelerim

Başlıkların büyük harfle yazılması bir yazım kuralıdır :) Ya tüm harfleri büyük olur. Ya da ilk harfleri.
  17. baid

Sıcak Fırsatlar Bölümünde Sadece İndirimler Paylaşılsın

İndirim-Tavsiye gibi bir kategori açılabilir bunu için.
  18. baid

Hareketli (gif) profil fotoğrafı

@Mehmet Yılmaz sadece mouse imleci fotoğrafın üzerine geldiğinde gif hareket etse olmaz mı?
  19. baid

En Ufak Sorular İçin Bile Açılan Konular

https://forum.donanimarsivi.com/konu/komutan-logar-aslinda-cem-yilmaz.392553/ Şu konuya bak az önce açıldı
Top Bottom