Arama sonuçları: *

1. D

Forum Hakkında Öneriler

coin ne lan minecraft serverimi burası :d
  2. D

2. el forum hakkında

1 hafta olsun en azından bence gayet ideal
  3. D

2. el forum hakkında

mesaj şartı olmasa bile en az 1 hafta üyelik şartı olmalı
  4. D

2. el forum hakkında

sanki peynir ekmek satıyor
  5. D

2. el forum hakkında

biraz saçma geldi hem kurallardada yazdığı üzere da forum 2.el kısmı kar amacı gütmüyor
  6. D

2. el forum hakkında

kartın durumunuda telepati yöntemlerimizle öğreneceğiz
  7. D

2. el forum hakkında

2 tane kısa önerim olacak birincisi kesinlikle ve kesinlikle 2.el foruma mesaj sınırı getirilmesi lazım benim önerim 1 ay üyelik + 100 ila 200 mesaj arası bir mesaj gereksinimi bunu istememin sebebi 2.el forumdaki hesapların çoğu sanki yan hesap gibi bazıları sadece 2.el için gelmiş 10 dakka...
  8. D

İkinci el bölümü için birkaç öneri

sağolun mehmet bey artık görme kaybı yaşıyorum
  9. D

İkinci el bölümü için birkaç öneri

birde bence 2.el e üye onayı veya gereksinim getirmeliler 30 dakka önce açılmış hesaplar var veya 3 ay önce açılmış ama hiç mesajı olmıyan bana pek güvenilir gelmiyor böyle altlar
  10. D

Reaksiyon Boosterları Hakkında

he işte milletin profililerindeki eski mesajlarımı beğeniyorlar onlara boost atarken rahat 3k sı ondan
  11. D

bizde ayrı bir var
  12. D

rahatsız oluyorum artık ya olay boost atmaları değil 2 de bir bildirim gelmesi birini engellesen diyeri diyerini engellesen diyeri bida engellesen multi felan 1615803093 başka insanların profilindeki eski mesajlarıma geliyor
  13. D

benim önerimde şurda 2 bir şey anlatmaya çalışıp şöyle yazan bir insanın tamamen yoksayılması bir rahat bırak kardeşim insanı ya sanki QWeqwEQWEqweQ3w yazanlardanım en azından biraz olsada anlaşır yazmaya çalışıyorum abartmayın lütfen 1615803024 saniyede 150 tane bildirim geliyor kardeşim...
  14. D

bu durumun üyeleri rahatsız etmesi peki?
  15. D

Ya bakın artık ben dayanamıyorum cidden dayanamıyorum bu konuda içimi döküp artık yönetimden bir yardım istiyecem konumuz Boosterlar burda olay çok küçük gibi gözüksede zararsız reaksiyon gibi gözüksede bu cidden büyük bir sorun yönetimde dahil bustırların kurduğu tek bir cümle var "ENGELLEĞĞ...
  16. D

Donanım arşivi forum için 2 yeni kural isteği

şöyle yapalım sen bana uyarı puanı at konuyuda kitle nasıl fikir?
  17. D

anasayfada bir konum var mehmet abim rica etsem onu kilitlermisin müdahele edende yok kaç kere rapor attım artık ismini değiştirdim bak
  18. D

kankam işte bak aynen bu yüzden bu konuyu açıyorum o konuyu dikkatlı okursan o konu korsanla alakalı değil 1615054366 kurallarda geçmiyor raporladım online mod var ama bir sonuç alamadım üstelik bu insanlar bunu yapmaya ısrarla devam ediyor
Top Bottom