Arama sonuçları: *

1. imasa32

IObit yazılımları yasaklansın

Bence direk yasaklansın demek yanlış olur çünkü forumda onlarca cana yakın, yardım etmek isteyen insan var. Adam programın zararlı mı zararsız mı olduğunu bilmiyor olabilir ve soran kişiye önerebilir. Bunu öneren adama da direk ban atmak yanlış olur. Bence uyarılma daha doğru olur. ''Bak...
  2. imasa32

IObit yazılımları yasaklansın

Forumda yasaklansın derken? Bu programlar pc'ye indirilmiyor mu sonuçta forumla ne alakası var? ''Bu programları kullanın demek'' mi yasaklansın diyorsun?
  3. imasa32

Foruma Yeni Ranklar Gelecek Mi ?

imasa deyince diken diken oldum :D
  4. imasa32

Elin oğlu 10.000 Euroya alır 600 CC'yi. Sen de al bakim CG'yi
  5. imasa32

Az da motorlarla ilgili bir şey ekleyelim. Örneğin 125CC, 150CC, 250CC, 600CC diye ilerlesin gitsin :D
  6. imasa32

Müthiş(!) Sistemler Yapan Şahıs Hakkında Konu Açanlara Uyarı Verilmeli!

Ben katılmıyorum çünkü insanların bilinçlendirilmesi lazım. Hiç bilmeyen biri gidip alabilir. Bence rencide edilmeden '' biz bunu almanızı önermiyoruz'' tarzı öneride bulunulabilir.
  7. imasa32

İmza limiti arttırılsın!

Bi söz yazacağım yazamıyorum 1616493686 Doğu Bey'in sözünü yazacağım yazamıyorum. Diğer şeyleri silip yazacağım yine yazamıyorum :D
  8. imasa32

İmza limiti arttırılsın!

Doğu Eşrefoğlunun sözünü yazamadım onu yazmam gerek :D Sistem özelliklerini siliyorum yazmaya çalışıyorum yine yazmıyor 1616493442 Neden?
  9. imasa32

İmza limiti arttırılsın!

Yine sınır getirilsin ama biraz arttırılabilir.
  10. imasa32

İmza limiti arttırılsın!

İmza için bir şeyler daha eklemek istiyorum ama eklemiyorum limiti çok az kalıyor. Limit arttırılırsa iyi olur. (Başlık emir kipi olarak algılanmazsa sevinirim sayın adminler :D)
Top Bottom