Arama sonuçları: *

1. stevesm1221

Mesaj birleştirme gelecek mi?

Çok sevindim. :) Spam koruması olduğu için mesaj birleştirme eklenmesi gereksiz zaten, en iyisi bu şekilde diye düşünüyorum, anlamsız bir olay yani bana göre.
  2. stevesm1221

Foruma Onaylama Sistemi Gelmeli(Çok önemli durum)

Dediğim gibi: Benim tüm saçma konulara rastlayışımda en geç 2 dakika sonra konu ya silinmiş, yada kilitlenmiş oluyordu. Sadece 2 yönetici ile bu başarılabiliyorsa ileride moderatörler eklenince çok daha iyi olacak. :)
  3. stevesm1221

Tamamda dostum senin 2 saniyelik gözün kirlenmesin diye acil yardım isteyen kişiler onay mı bekleyecek daha? Bugünde başka biri mesaj birleşme gelsin diyordu, neden herhangi bir forum gibi katı kurallı yapmak istiyorsunuz bu forumu? Not: Herhangi bir foruma gönderme yapmıyorum sadece burada...
  4. stevesm1221

Hiçbir şekilde önermiyorum. Konular açıldığında moderatörler hemen bakıyor zaten ve gereğini yapıyor. Onay için 40 dakika beklemektense böyle bir şey daha iyi. Burayı diğer forumlara benzetmeye çalışmayın lütfen.
  5. stevesm1221

Attığım fotoğrafta yazdığım gibi yardım konularında sıkıntı çıkabiliyor. Özelliği eklediğinizde konu açarsınız artık, teşekkürler yanıtlar için. :)
  6. stevesm1221

Hocam kaç dakika aralıklarıyla yapacaksanız? Fazla uzun olmasın. :(
  7. stevesm1221

Öneri veya şikayet değildir, sadece merakımdan soruyorum. Attığım fotoğraflarda yazdığım gibi düşünüyorum.
  8. stevesm1221

Forumu açarken ``Just a moment`` sekmesi

Teşekkürler. İyi geliştirmeler. :)
  9. stevesm1221

Diğer forumlarda yok, neden bu forumda olsun? Güvenlik için farklı yöntemlerde var. Ayrıca yönetici açıklamasını yaptı. :)
  10. stevesm1221

Tamamdır teşekkürler.
  11. stevesm1221

Bekletiyor diye dedim ben zararla falan alakası yok.
  12. stevesm1221

Kusura bakmayın etiket koymayı unutmuşum. @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz
  13. stevesm1221

Forum sayfası çoğunlukla arkada açık oluyor ve bildirim gelmiş mi diye bakmak için sayfayı yeniliyorum ancak just a moment diye bir sayfa açıyor ve 5 saniye bekletiyor. Bunun olması şart mı ? İleride kalkacak mı yoksa hep böyle mi kalacak?
  14. stevesm1221

Forum ve üyeler ile ilgili görüşlerim ve önerilerim :)

Technopat Sosyalden biri daha. :D Dediğin bir çok şeye katılıyorum bu arada.
Top Bottom