Arama sonuçları: *

1. ErenROG

Forum Neden Çöküyor?

2*
  2. ErenROG

Forum Neden Çöküyor?

Aklımdan çözdüm matematiğim çoh eyi
  3. ErenROG

Forum Neden Çöküyor?

Obaaa 135 katı
  4. ErenROG

Forum Neden Çöküyor?

5. ErenROG

Çözüldü✓ Forumda bug var (bildirim sayısı)

Tüm bildirimleri okumamışsın. Bildirim sayfasına girip tümünü okundu olarak işaretle.
  6. ErenROG

Neden buralar çoluk çocuk kaynıyor?

Örneği çok var bunun forumda.
  7. ErenROG

Forumda Herkes Timeout Yemiş.

Herkesin ki kalktı mı???
  8. ErenROG

Forumda Herkes Timeout Yemiş.

Yememişim.
  9. ErenROG

Türkçe'yi doğru kullanalım

Hocam görmüşken söyleyeyim. Ben 2 haftalık güzel bir tatil rica edebilir miyim?
  10. ErenROG

Eksik veya fazla harf kullanımı bence sıkıntı değil. Bu yanlışlıkla olmuş bir şey. Yazım yanlışları tabii benim de gözüme çarpıyor. Mesela adama nerede oturuyorsun diyorum, İstambul diyor. Bu şekilde yazanlara tabii ki de uyarı verilebilir. 1604222054 @baltazar bu şekilde de yazılmasın tabii. :D
  11. ErenROG

Uyarı alınmıyor. Ama bak, beni bu konuda uyarırken bile yanlış yazmışsın. :)
  12. ErenROG

Amaç insanların hızlı bir şekilde birbirlerine ulaşıp, yardımlaşması. TP gibi kasmak çok saçma. Her konu için de yazım kurallarına uymuş mu, uymamış mı diye bakacak kadar yönetici yok forumda. Bu kadar serbest olması kötü, evet ama herkes kullanımları o kadar iyi bilmiyor maalesef. Konuşma...
  13. ErenROG

Yazımı bilmiyor olabilir insanlar. Her şeye kötü gözle bakmayın. Bu kadar ince ayrıntılara takılmayın.
  14. ErenROG

Başlıkta ''Türkiye'nin kasmayan teknoloji platformu'' yazıyor gördüğün gibi. İnsanlar buraya sorunlarına çözüm bulmak için geliyor. Acele acele yazıp, yardım istiyorlar. Sadece nokta-virgül yüzünden foruma kötü bir gözle bakıyorsan, girmemen daha iyi zaten dostum.
  15. ErenROG

Forumda hoş olmayan kelimelerin kullanımı

Bence samimi la.
Top Bottom