Arama sonuçları: *

1. G

Bildirim Geliyor Sonra Tıklayınca Gözükmüyor?

Evet hatta şimdi attığınız linkten bşr daha yaptım. 1610199371 Sorun o değil, bildirim ani gelip gitmiyor, ben tıklayana kadar duruyor, sonra yok oluyor ben bakmak için şu zil ikonuna tıkladığımda. 1610199428 Hem telefonda hem PC'de oldu bugün.
  2. G

@epica59 anladı o bildiğimiz bug değil.
  3. G

Biliyorum TECHNO'nun konusunu, o bug değil işte. Hatta şimdi bir kez daha işaretleyeceğim görüldü diye.
  4. G

Yanlış kategoriye açtıysam çok çok özür dilerim, şu ani yanıp sönen bildirim gibi değil, hep gelmiyor, mesela bildirim ben bir konuya yazı yazarken geliyor, ben 1 dakika boyunca yazsam da yazıyı, orada duruyor. Ama yazıyı gönderdikten sonra bakayım diye bildirime tıklıyorum, yok oluyor bir anda...
  5. G

Neden forumda böyle bir bug var

Bana da oluyor.
  6. G

Fanboy Olan Üyelere Tepki

E o milli canavarımız onu sevmeyen ölsün. Eba canavarı mı istersin oyun kıralı mı istersin ne istersen var :/ 1608975457 TN panel fanboyuyum bu arada :D @resitali
  7. G

Forumda Bazı Konularda Renk Soluklaşması

Şimdi gönül ister ki deneyeyim, ama
  8. G

Forumda Bazı Konularda Renk Soluklaşması

Fotoğrafta kızgın emojisinin alt bölümündeki renk koyulması altta daha soluk gibi hakikaten. Bende de mi sorun vaar yoksa herkeste böyle mi? Ben de telefondayım şuan ve cidden öyle.
  9. G

later_at_today_x ?!?

Link lütfen çok merak ettim o ne lan :DDDD
  10. G

Bune Şimdi Ne demek oluyor bu ???

konuyu konu bölümünden değil de soru bölümünden açman gerekiyor onun için. canın sağolsun bunu demen de yeterli bana :)
  11. G

İyi bari. Rica ederim :)
  12. G

yazarken satır indiğinde oluyo bende. entersız dene yazmayı.
  13. G

Forumda rütbelilerin kayırılması

internet cafe falan işletiliyo heralde :D
  14. G

Forumda rütbelilerin kayırılması

gerçekler nerde ? :D
  15. G

Yanlış Bilgi Vermek :)

99999999999hz ile 144hz arasında fark yoktur change my mind Not : Şak diye uyarıyı basarsanız my mind will change
  16. G

Forum Arama Kısmı çalışmıyor

Uzzun zamandır öyle çözülemedi de bi türlü
  17. G

Arama Bölümü Hala Çalışmıyor?

deniyim bi çok ilginç bakıyorum şimdi 1600753130 forum görünmüyor bende da sitesi görünüyo
  18. G

tamamdır kral çok sağol dün yazdım evet göründü hepsi de sonra kapatmak zorunda kaldım yazamadım o yüzden
  19. G

Arama bölümüne nvidia yazdım. sadece bugün içerisinde içinde nvidia geçen kaynaklar göründü. arama kısmındaki problem çözülemiyor mu acaba öğrenmek için hani yargılamak gibi olmasın @Mehmet Yılmaz
  20. G

Forumda Değişiklik Mi Var?

ama son yazanın adı görünmeyince de çözülen konulara gireceğiz ister istemez çözüldü mü bilmediğimiz için o konuda bence diğeri daha iyidi ama yazıların full oalması da iyi olmuş
Top Bottom