Arama sonuçları: *

• Users: JATDAV
  • In Şikayet
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. J

Reaksiyon Sistemini Amacı Dışında Kullananlar Hakkında

Özel mesajlarda atılan reaksiyonların profile yansımamasıyla başlanmalı. Kızgın atanlar atmaya devam etsin, emoji bildirimlerini kapalı kullanmıyor musunuz zaten?
  2. J

Rahatsız eden "Donanım Arşivi Forum" logosu

O kişiye "Yoksay" özelliğini uygula geç. Duyar kasmakla aynı şey yaptığı.
  3. J

(!) koymak zorunda değilsin dostum, eğer koymadığın zaman o şeyi anlamıyorlarsa anlayan kişilere espiri yapmak daha doğru. (!) tam anlamıyla tüm her şeyin tadını kaçıran saçma bir şey bence.
  4. J

O bayrağın artık kaldırılması gerekiyor, tuhaf durmaktan başka bir işe yaramıyor. İlla konulacaksa daha orantılı yapılabilir.
  5. J

Konu yükseltme önerisi

Tavsiyem tanıdığın ve yakın olduğun insanları etiketlemen ^^
  6. J

Konu yükseltme önerisi

Katılıyorum, konu yükseltmek çok daha iyi en azından bunun hakkında 1 kural olması gerekiyor, konu açıyorlar cevap gelmediğinde.
  7. J

Forumda rütbelilerin kayırılması

Bu arada bazı insanlar geçmişte yardımcı olduğu için seviliyor ve o yüzden görüldüğü zaman +1 alıyor direk.
  8. J

Forumda rütbelilerin kayırılması

Çok fazla bu durumlara şahit olmadım veya benim için geçerlidir dediklerin. Haklısın dostum, ilk geldiğimde insanlar hiçbir dediğimi dikkate almazken şu an sanırım alıyorlar, insanın mesaj sayısına göre yargılamaları 1 tık doğru geliyor, o kadar mesajı aynı konular üzerinde yaparsan ve detaylı...
  9. J

Çözüldü✓ Forumda yanıt yazarken yaşadiğim sorun

Senden duyuyorum bu sorunu, eskiden sürekli tema değiştirirdim ama yerleri değişince sorun ortadan kalktı.
  10. J

boş yere uyarı yemek

Eski defterleri açmayalım, olan olmuş...
  11. J

Forumun seviyesi çok düştü

Gülümsetti, yapılması gereken yeni insanların kuralları birazda olsa ciddiye alması, günlük aktif olup insanlara yardım eden 1 avuç insanı bile sinir eden durumlara gerçekten bir el atılmalı ama nasıl? Bu insanlar kaçarken buraya sığındı.
  12. J

Açıkcası kimin ne istediği bu saaten sonra çok umrumda olmaz, sıcak bir ortam olarak görmeye başladığım an fark ettim ki yeni insanlar olmasa 1 avuç insan var, yenilerin sorunlarıyla uğraşan 1 avuç insan burayı güzelleştirmeye çalışsa kaç yazar :)
  13. J

Konu onayı gelsin ya da belli şartları olsun dediğimde "Forum bu Mardeşim işine bak" diyenler şu an burada "Konu Dışı" bölümünün rezaletliğini eleştiriyor :)
  14. J

Bu Siteye Bağlantınız Güvenli Değil

Bende güvenli, Videoyun izliyor demeyin Fail Guys çok güzel :D
  15. J

İmzaya gif koyamıyorum?

Çok saçma GIF'ler var, kapatılması daha iyi olmuş.
  16. J

Açtığım konulara cevap gelmiyor

Ben varım dostum, eğer bir sorun olursa etiketleyebilirsin PC toplama konularında daha çok aktifim.
Top Bottom