Arama sonuçları: *

1. LalaMüfik

Biraz Daha Bime Gelecek Ürünler Hakkında Konu Açılırsa Kusucam

iyi niyetlşe yazmışşın ama ben seni konu sahibi sanmıştım o da trol bir nicke sahipti sende karıştı çok sorry
  2. LalaMüfik

dur la konular karıştı sen konu açan deilmisin ösdşöaşdas değilmişşin yanlı oldu kb
  3. LalaMüfik

yav arama kısmını ben görüyorum ama yeni foruma kayıt olmuş biri nasıl kullanacağını bilmiyor ne anlatıyon aga ben konu açmıyorum o kulaklıkla ilgili forumun bekçisimisin isteyen istediği konuyu açar hatalı bir durum varsa uyarılır sanane ya bir de bununla ilgili konu açmış bu forumda böyle bir...
  4. LalaMüfik

burada diklkat çekmeye çalıştığım şey doların değişmesi ve sistem değil adamın bunu bilmemesi gidip arama yerine 7 bin tl bütçe ile sistem yazmak yerine konu açması kulaklığın ne farkı var yeni konu açmaması gerekiyor ama açıyor sanane bu sana nasıl bir zarar veriyorda bununla ilgili boş bir...
  5. LalaMüfik

bu yazdığın yorumla tartışılması gereksiz biri olduğunu gösterdin tebriklerr ona bakılırsa her 7000 tl bütçe ile sistem toplama rehberinde konu açılmasın 1 tane önerelim bitsin forum sizin gibi davranmayın isteyen istediği konuyu açar cevap verme bitsin kimse senden yardım dilenmiyor
  6. LalaMüfik

bir de insanlara yardım edemiyoruz lafı sinirimi bozuyor bimdeki de yardım istiyor ve yeni konu açmaması gerektiğini bilmiyor yakında sistem toplama rehberi çok diye onada karşı çıkacaksınız ayıptır yahu
  7. LalaMüfik

açıkcası bim yüzünden konusu aşağıya düşen görmedim forum bu konuda yardım sever forumda bim ile ilgili konu açanlara kızmak yerine konuya cevap vermeyip düşmesini beklemeye ne dersiniz diğer konu sahipleride konuyu yükseltir herkesin problemi çözülmüş olur sen gelip 5 mesajlı adama forum kuralı...
  8. LalaMüfik

kardeşim adam bilmiyor belki sanane kendi açmış zaten açanların çoğu 10 mesajın altında kişiler bunun hakkında konu açarak boş yapmışşın bence
  9. LalaMüfik

Sürekli Kasıtlı Tartışma Çıkarmak için Konu Açanlar Hakkında

epica parti kur seri çok seri
  10. LalaMüfik

ARTIK BUNA BİR ÇÖZÜM BULUNMALI (UYARILAR)-MODERASYON EKİBİ

hatta bana destek çıkmalı haklıysam çıkıp dicek ulan sen mal adamsın ben bu forumda en tilt insanın bile gereksiz hakaret ettiğini görmedim kışkırtıcı tipler var her şeye dalga geçen , buranın bir yardımlaşma platformu olduğunu unutuyor , mizah yapıyor kendince çok komik moruq
  11. LalaMüfik

ARTIK BUNA BİR ÇÖZÜM BULUNMALI (UYARILAR)-MODERASYON EKİBİ

bence de kışkırtmaya argo ceza almamalı mal yazsak uyarı yiyoruz boş yere mi mal diyorum adam malsa diyoruz bunu dediğim için uyarı yiyeceğim allaha emanet :(
  12. LalaMüfik

Forumda Değişiklik Mi Var?

Ayn bir garip geldi
Top Bottom